Τρίτη 30 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αρχίζει με δυναμισμό και αποφασιστικότητα

Σε θέσεις μάχης υποδέχονται την έναρξη σε δύο μέρες, την 1η του Νοέμβρη, της μεγάλης δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ οι Κομματικές Οργανώσεις όλης της χώρας. Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ προετοιμάζονται ώστε από την πρώτη κιόλας μέρα να προδιαγράψουν τη θετική έκβαση της οικονομικής εξόρμησης, την υπερκάλυψη των φιλόδοξων πλάνων που έχουν τεθεί.

Ολες οι κομματικές οργανώσεις έχουν ολοκληρώσει το σχεδιασμό της δουλιάς τους, λαμβάνοντας υπόψη τους και την εμπειρία προηγούμενων οικονομικών εξορμήσεων, ώστε ο στόχος για ένα πραγματικά πλατύ άνοιγμα να προωθηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό σε κάθε χώρο δουλιάς, στις επιχειρήσεις, στα σχολεία, στις πόλεις και τα χωριά.

Προσωπικό «στοίχημα» κάθε Κομματικής Οργάνωσης, κάθε μέλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, είναι το να απευθυνθεί θαρρετά σε οπαδούς και φίλους, σε κάθε εργαζόμενο, να μιλήσει μαζί τους πειστικά για τη σημερινή κατάσταση, για τις θέσεις και τις προτάσεις του Κόμματος και να τους καλέσει σε απλόχερη οικονομική στήριξη του ΚΚΕ.

Το «στοίχημα» αυτό αντιμετωπίζεται με την αισιοδοξία που πηγάζει από την πεποίθηση πως ο ελληνικός λαός αναγνωρίζει τη συμβολή του, εκτιμά την αταλάντευτη δράση του για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών του δικαιωμάτων, για την απόσπαση νέων κατακτήσεων, για τη βελτίωση της ζωής όλων χωρίς εξαίρεση. Για την υπεράσπιση της ΕΙΡΗΝΗΣ, των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της ακεραιότητας της χώρας, στην πάλη για την κατάργηση της εκμετάλλευσης, για το σοσιαλιστικό αύριο.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ