Τετάρτη 24 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «Φ. ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ»
Με επιτυχία και μαζική συμμετοχή

Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 21 Οκτώβρη, ο ημιμαραθώνιος στη μνήμη του μεγάλου αθλητή Φάνη Τσιμιγκάτου, από το δήμο Πατρέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πάτρας και την Παναχαϊκή Γυμναστική Ενωση, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Το σήμα της εκκίνησης του αγώνα 21 χλμ. στην πλατεία Καμινίων δόθηκε από τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Τάκη Πετρόπουλο. Για τον αγώνα 10 χλμ. στο ύψος του Κόκκινου Μύλου το σήμα δόθηκε από την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, και τον Κώστα Καραγκούνη, μέλος της Αθλητικής Επιτροπής του δήμου. Τέλος, για τον αγώνα 1 χλμ. στο ύψος της πλαζ στην Αγυιά, για παιδιά 8 - 12 ετών και για ΑμεΑ, το σήμα δόθηκε από τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Ο τερματισμός του ημιμαραθωνίου έγινε στην πλαζ, όπου έγιναν και οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων.

Ο Κ. Πελετίδης, η Κ. Γεροπαναγιώτη, μέλη της δημοτικής αρχής και εκπρόσωποι των φορέων που συνδιοργάνωσαν και άλλων που στήριξαν τον ημιμαραθώνιο, απένειμαν τα κύπελλα στους τρεις πρώτους σε κάθε αγώνα και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τέλος, ο δήμαρχος απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του Φάνη Τσιμιγκάτου. Την παρέλαβε η σύζυγος του μεγάλου αθλητή, Ζωή Τσιμιγκάτου, που ήταν παρούσα στην εκδήλωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ