Τετάρτη 24 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Ελληνογερμανικές κόντρες

Ελληνογερμανικές μάχες έχει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο Champions League για ΑΕΚ και Προμηθέα, που αν και σε διαφορετικές αποστολές καλούνται να ξεπεράσουν δύσκολα εμπόδια για τους ομίλους τους.

ΑΕΚ: Τεστ με... άρωμα Euroleague

Για τον 3ο όμιλο η ΑΕΚ, ανεβασμένη από τις δύο εκτός έδρας επιτυχίες κόντρα σε Νίμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική και Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα, θα υποδεχθεί την Μπάμπεργκ (19.30 Νovasports 2) που ήρθε στη διοργάνωση κουβαλώντας την ...αύρα της παρουσίας της στην Euroleague. Η «Ενωση» επιδιώκει τη δεύτερη επιτυχία της που θα την ανεβάσει περισσότερο βαθμολογικά απέναντι στη γερμανική ομάδα, η οποία δείχνει να μην έχει βρει ρυθμό μέχρι στιγμής, ενώ θα στερηθεί και τον Νίκο Ζήση που είναι τραυματίας.

  • Τα άλλα ματς του ομίλου: Λιετκαμπέλις - Νίμπουργκ (19.00), Αντβέρπ - Χάποελ Ιερουσαλήμ (21.00), Ντιζόν - Φουενλαμπράδα (22.00).
  • Η βαθμολογία: Χάποελ Ιερ. 4, Φουενλαμπράδα 4, Μπάμπεργκ 3, Ντιζόν 3, ΑΕΚ 3, Αντβέρπ 3, Νίμπουργκ 2, Λιετκαμπέλις 2.
Προμηθέας Πάτρας: Για νέα υπέρβαση

Στον 4ο όμιλο ο Προμηθέας Πάτρας, με τον αέρα του αήττητου στη διοργάνωση, θα δοκιμαστεί στη Γερμανία με αντίπαλο την Μπαϊρόιτ (21.00 Novasports 3). Η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα προσγείωσε απότομα τους Πατρινούς, που σήμερα ψάχνουν μια νέα ευρωπαϊκή επιτυχία προκειμένου να ανέβουν και ψυχολογικά. Από την άλλη οι γηπεδούχοι, μετρώντας δύο ήττες μέχρι στιγμής, δεν έχουν περιθώρια απωλειών.

  • Τα άλλα ματς: Μπεσίκτας - Στράσμπουργκ (19.00), Οστάνδη - Νεπτούνας (21.30), Ολίμπια Λιουμπλιάνας - Βίρτους Μπολόνια (21.30).
  • Η βαθμολογία: Βίρτους Μπολόνια 4, Στράσμπουργκ 4, Προμηθέας 4, Νεπτούνας 3, Μπεσίκτας 3, Ολίμπια 2, Μπαϊρόιτ 2, Οστάνδη 2.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ