Τετάρτη 24 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αναψαν φωτιές οι «αιώνιοι»

Δεν έφταναν στην ΕΣΑΠ τα προβλήματα του φετινού πρωταθλήματος της Volley League (αποχώρηση Εθνικού Πειραιά, Ηρακλή Χαλκίδας, αναβολή της 1ης αγωνιστικής), ήρθαν και οι «φωτιές» που άναψαν με το «καλημέρα» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μετά από το μεταξύ τους ντέρμπι για τη 2η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-2, ωστόσο οι «πράσινοι» κατέθεσαν ένσταση για τη φάση που ουσιαστικά άλλαξε την έκβαση του αγώνα στο τάι μπρέικ. Με το σκορ 12-11 υπέρ του Παναθηναϊκού, δόθηκε πόντος στον Ολυμπιακό για άουτ σε επίθεση των «πρασίνων», με αποτέλεσμα το σκορ αντί για 13-11 υπέρ τους - κάτι που θα τους έφερνε πολύ κοντά στη νίκη - να γίνει 12-12. Πρέπει να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό ριπλέι δικαιώνει τον Παναθηναϊκό.

Στον «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων που ακολούθησε, ο Παναθηναϊκός επιτέθηκε σε ΕΣΑΠ και ομοσπονδία και ζήτησε την επανάληψη του 5ου σετ από το σημείο της επίμαχης φάσης και με το σκορ 13-11. Απαντώντας, ο Ολυμπιακός τάχθηκε υπέρ της επανάληψης από εκείνο το σημείο, με το σκορ που ζητάει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα σε όποιο μέρος θέλουν οι «πράσινοι». Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός με νέα ανακοίνωση κάλεσε τους αρμοδίους να ικανοποιήσουν την επιθυμία των δυο ομάδων.

Θέση πήρε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ομοσπονδίας βόλεϊ, Βασίλης Αντωνούλης, που με δήλωσή του εξήγησε πως ο κανονισμός δεν προβλέπει επανάληψη του αγώνα για διαιτητικό λάθος.

ΠΑΟΚ: Για το πρώτο βήμα

Το πρώτο βήμα για την παρουσία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών θέλει να κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Πυλαία την BSSK Κωνσταντινούπολης (19.00 - Cosmote Sport 7) στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό της διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονικείς, που «τα χρειάστηκαν» μέχρι να νικήσουν τη νεοφώτιστη ΑΕ Κομοτηνής για το πρωτάθλημα, αλλά χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ευελπιστούν σε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην επίσης φιλόδοξη τουρκική ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ