Σάββατο 3 Νοέμβρη 2018 - Κυριακή 4 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ιδρύθηκε Σωματείο στην «Cosmote E-Value»

«Γίνε μέλος στο δικό σου Σωματείο»: Το κάλεσμα αυτό απευθύνει το νεοσύστατο Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Cosmote E-Value» Αττικής. Το Σωματείο είναι καρπός της προσπάθειας να αποκτήσουν φωνή οι χιλιάδες εργαζόμενοι στην εταιρεία, που δουλεύουν με πολλές διαφορετικές ελαστικές εργασιακές σχέσεις και αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα. Να οργανωθούν, να παλέψουν, να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

«Στην E-Value σήμερα πανελλαδικά εργάζονται 5.200 εργαζόμενοι, εκ των οποίων οι 3.500 είναι ενοικιαζόμενοι και αξιοποιούνται από την εργοδοσία για να ρίχνουν συνολικά τον μέσο μισθό και τα δικαιώματα προς τα κάτω. Οι 3.500 εργαζόμενοι αμείβονται με το αίσχος των 586 και 511 ευρώ στο 8ωρο, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία έχει 6ωρες συμβάσεις», σημειώνει στην ιδρυτική του Διακήρυξη το Σωματείο.

«Δεν ανεχόμαστε άλλο τους επίπλαστους διαχωρισμούς», υπογραμμίζει και εξηγεί πως έχουν «μοναδικό στόχο τη διάσπασή μας και το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας, προκειμένου ο Ομιλος ΟΤΕ να διατηρεί και να αυξάνει την τεράστια κερδοφορία του». Καλεί τους εργαζόμενους, ανεξάρτητα από ειδικότητα και σχέση εργασίας, να γίνουν μέλη του και παράλληλα να οργανωθούν στο κλαδικό τους σωματείο, το ΣΕΤΗΠ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ