Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλήθος κόσμου επισκέπτεται την Εκθεση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ

Συνεχίζεται η έκθεση που διοργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος, με τίτλο «Μια κόκκινη γραμμή τον δρόμο μάς δείχνει», στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, στο Θησείο, κοντινότερος σταθμός πρόσβασης το μετρό «Κεραμεικός»).

Ανθρωποι κάθε ηλικίας την έχουν επισκεφθεί μέχρι στιγμής. Και οι εντυπώσεις όλων, οι καλύτερες. Από τη δομή και τη διάρθρωση της Εκθεσης, τα πολλά και σπάνια ντοκουμέντα, που πολλά από αυτά παρουσιάζονται για πρώτη φορά, τους συντρόφους ξεναγούς, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παρουσιάσουν την Εκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δυνατότητα για ξενάγηση παρέχεται σε κάθε επισκέπτη της Εκθεσης. Για ομαδικές επισκέψεις και οργανωμένες ξεναγήσεις πρέπει να προηγείται επικοινωνία με την Κομματική Οργάνωση Αττικής στο τηλέφωνο 210.5282.607 (Ωρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. - 12 μ. και 6 μ.μ. - 8 μ.μ. και το Σάββατο 11 π.μ. - 1 μ.μ.).

Η είσοδος στην Εκθεση, που θα λειτουργεί μέχρι τις 30 Νοέμβρη, είναι ελεύθερη.

Μέρες και ώρες επισκέψεων: Τρίτη - Σάββατο: 10 π.μ. - 8 μ.μ. Κυριακή: 10 π.μ. - 2 μ.μ. Δευτέρα κλειστά.

  • Την Κυριακή 18 Νοέμβρη στις 12.30, την έκθεση προγραμματίζεται να επισκεφθούν παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού και του Γυμνασίου από συνοικίες της Αττικής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ