Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Προετοιμάζουν το συλλαλητήριο στις 15/12

Συνεχίζοντας την πάλη τους ενάντια σε παλιές και νέες περικοπές και διεκδικώντας αυξήσεις στις συντάξεις και την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - Δημοσίου - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΝΑΤ - ΠΣΣ Δικηγόρων - ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ ετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα, στις 12.30 μ.μ. στο Σύνταγμα, και την πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, απαντώντας και στους ελιγμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, κάνει καθαρό ότι οι συνταξιούχοι θα κλιμακώσουν τους αγώνες τους. Οπως υπογράμμισε στην πρόσφατη ανακοίνωσή της, «διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί, για όλους τους συνταξιούχους, χωρίς κανέναν διαχωρισμό. Απαιτούμε την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλης της αντιασφαλιστικής - αντεργατικής νομοθεσίας. Να εφαρμοστούν άμεσα οι θετικές δικαστικές αποφάσεις και να αποδοθεί σε όλους τους συνταξιούχους ό,τι τους αναλογεί».

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του συλλαλητηρίου, πραγματοποιούνται σειρά συσκέψεων με τη συμμετοχή συνταξιούχων σε πόλεις όλης της χώρας. Τις προηγούμενες μέρες συσκέψεις έγιναν σε Κοζάνη, Αρτα και Ορεστιάδα, και την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και στον Βόλο.

Σύσκεψη των συνταξιουχικών οργανώσεων ενόψει του πανελλαδικού συλλαλητηρίου θα γίνει και στην Πάτρα, τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ