Παρασκευή 11 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

-- Η ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Παρασκευή 11 Γενάρη, τους επικεφαλής των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στον δήμο Ρόδου.

-- Η ΤΕ Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 13 Γενάρη, στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσει τον επικεφαλής που στηρίζει το Κόμμα στον δήμο Κω.

Πολιτικές συγκεντρώσεις - συσκέψεις

Το Σάββατο 12 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των ΚΟ του 5ου Διαμερίσματος Αθήνας στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας, Πατησίων - Κυψέλης. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνουν την Κυριακή 13 Γενάρη, στις 11 π.μ., στο Β' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων (Πλαπούτα 2 και Κωνσταντινουπόλεως), συγκέντρωση με ομιλητές τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, και τον Θοδωρή Σκολαρίκο, δημοτικό σύμβουλο Αγ. Αναργύρων - Καματερού και υποψήφιο δήμαρχο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Η ΚΟΒ Γ'- Δ΄ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη την Κυριακή 13 Γενάρη, στις 10.45 μ.μ., στο καφέ - μεζεδοπωλείο «ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ» (Σάμου 16 και Ζανέτου - Καμίνια). Θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ