Τρίτη 5 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»
Κινητοποίηση για τα οξυμένα προβλήματα του νοσοκομείου

Από την κινητοποίηση της Παρασκευής
Από την κινητοποίηση της Παρασκευής
Κινητοποίηση στα Επείγοντα του νοσοκομείου πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», δίνοντας αγωνιστική απάντηση στα οξυμένα προβλήματα του νοσοκομείου που ολοένα επιδεινώνονται, όπως ανέφεραν.

«Μόνος δρόμος για να βελτιωθεί η ζωή μας και η νοσηλεία των ασθενών μας είναι ο ανυποχώρητος αγώνας», υπογράμμισαν.

Το Σωματείο διαμαρτύρεται: Για τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, την ομηρία και τις απολύσεις συμβασιούχων όλων των ειδικοτήτων. Για τον πετσοκομμένο προϋπολογισμό, τις ελλείψεις σε φάρμακα και αντιδραστήρια, τον απαρχαιωμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Για την αθλιότητα των ράντζων που κάνει επισφαλή τη νοσηλεία των ασθενών. Για τις κλειστές αίθουσες χειρουργείων και κλίνες μονάδων. Για την καθιέρωση της απλήρωτης δουλειάς και την ένταση του αυταρχισμού. Για τη διάλυση της προσωπικής ζωής λόγω εντατικοποίησης και απαράδεκτων όρων δουλειάς.

Και σταθερά διεκδικεί: Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που να καλύπτει τις σημερινές ανάγκες. Καμιά απόλυση! Μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων με «ελαστικές» σχέσεις εργασίας. Αξιοπρεπείς μισθούς - κανένας κάτω από τα 751 ευρώ. Καμιά καθυστέρηση στα δεδουλευμένα μας. Καμιά περικοπή στο ανθυγιεινό επίδομα. Ανάκτηση όλων των απωλειών, 13ος - 14ος μισθός κ. ά. Εδώ και τώρα μέτρα για την υγεία και ασφάλεια εργαζομένων και ασθενών. Πρόσληψη γιατρού Εργασίας - τεχνικών Ασφαλείας. Ενταξη στα ΒΑΕ όλων όσοι εργάζονται σε συνθήκες ανθυγιεινές και επικίνδυνες. Δημόσια και δωρεάν Υγεία χωρίς ίχνος επιχειρηματικής δράσης.

Σήμερα οι συγκεντρώσεις σε Ζάκυνθο και Νάουσα
  • Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις για την άμεση λειτουργία της ΜΕΘ και την επαναλειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής στο νοσοκομείο Ζακύνθου, το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου μαζί με σωματεία και φορείς του νησιού οργανώνουν νέα συγκέντρωση, σήμερα, Τρίτη στις 10 π.μ. στο νοσοκομείο.
  • Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Νάουσας καλούν σε συγκέντρωση στο νοσοκομείο σήμερα, Τρίτη στις 11 π.μ., ενάντια στην υποβάθμιση και το κλείσιμο του νοσοκομείου και του ΙΚΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ