Τρίτη 5 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αγωνιστική παρέμβαση για τους απλήρωτους εξεταστές

Με στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Μεταφορών στον Χολαργό, συνέχισε χτες τις παρεμβάσεις του για τους εργαζόμενους στις διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών και ΚΤΕΟ, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ). Οπως καταγγέλλει ο Σύλλογος, κυβέρνηση και υπουργείο έχουν αφήσει απλήρωτους τους εξεταστές των υποψήφιων οδηγών από τον Μάη του 2018.

Την περασμένη Παρασκευή, εξάλλου, ο Σύλλογος είχε πραγματοποιήσει στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής, διεκδικώντας τη λύση οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, που μεταξύ άλλων αφορούν στη μη πληρωμή αποζημιώσεων, υπερωριών, εξαιρέσιμων, οδοιπορικών και ανθυγιεινού επιδόματος, όπως και την έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας.

Στη διάρκεια της κινητοποίησης έγινε συνάντηση με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας, Κ. Παπαχρυσοβέργη, ο οποίος ανέφερε ότι η Περιφέρεια θα προσπαθήσει να βρει τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων. Ο Σύλλογος επεσήμανε ότι η διοίκηση της Περιφέρειας ρίχνει το μπαλάκι των ευθυνών στην κυβέρνηση, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα για να διεκδικήσει λύσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ