Τρίτη 5 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στάση εργασίας στο Δημόσιο για τα ΒΑΕ

Παναττική στάση εργασίας (11 π.μ. - λήξη του ωραρίου) πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, για τα ΒΑΕ και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

Στη στάση εργασίας και σε προσυγκέντρωση στις 12 μ., στο Σύνταγμα (Μητροπόλεως και Φιλελλήνων), καλεί το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

«Ενώ κάθε τέσσερις μέρες έχουμε ένα θανατηφόρο εργατικό "ατύχημα" και κάθε πέντε ώρες έναν σακατεμένο συνάδελφο από τα εργοδοτικά εγκλήματα, με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται το τσεκούρωμα του Επιδόματος Βαρέων και Ανθυγιεινών (ΒΑΕ)», καταγγέλλει το Συνδικάτο στην ανακοίνωσή του. Οπως εξηγεί, η κυβέρνηση θέλει να αμφισβητήσει «όχι μόνο το επίδομα, αλλά συνολικά το καθεστώς των ΒΑΕ».

«Καμία ανοχή! Καμία αναμονή! Δεν θα τους αφήσουμε!», είναι η απάντηση του Συνδικάτου, που καλεί τους εργαζόμενους με τον αγώνα τους να μην επιτρέψουν στην κυβέρνηση να περικόψει το ανθυγιεινό επίδομα από τους εργαζόμενους στους οποίους σήμερα καταβάλλεται, αλλά και να διεκδικήσουν την ένταξη κατηγοριών και ειδικοτήτων στο καθεστώς των ΒΑΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ