Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
Κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας

Κινητοποίηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης στο υπουργείο Εργασίας ο Σύλλογος Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού, για να σταματήσει η κυβέρνηση τα τερτίπια με τα παραχωρητήρια. Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα όπως «Κάτω τα χέρια απ' του λαού το βιος, οργάνωση παντού, ξεσηκωμός».

Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Ανδρέα Νεφελούδη, γγ του υπουργείου Εργασίας, ο οποίος επικαλέστηκε ότι υπάρχουν κενά στις υπάρχουσες νομοθετικές ρυθμίσεις, τις οποίες δεν πρόλαβαν να βελτιώσουν, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει διάστημα τεσσάρων ετών διακυβέρνησης από τη σημερινή κυβέρνηση. Ο Ανδ. Νεφελούδης πρόσθεσε ότι το επόμενο διάστημα το υπουργείο Εργασίας θα φέρει τροποποιητικές ρυθμίσεις με τις οποίες θα διασφαλίζονται οι κατοικίες του Ολυμπιακού Χωριού.

Ενημερώνοντας τους συγκεντρωμένους για τα αποτελέσματα της συνάντησης, εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού, ο Λάμπρος Κουρλός, τους κάλεσε σε αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση για την υλοποίηση των σχετικών δεσμεύσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ