Πέμπτη 28 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μία επιπλέον μέρα παραστάσεων

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει η παράσταση «Ανθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ, στον Τεχνοχώρο «Cartel» (Μικέλη 4 & Αγ. Αννης Βοτανικός - Στάση μετρό «Ελαιώνας» - τηλ. 693989 8258), σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη, προστίθεται άλλη μια μέρα, κάθε Πέμπτη στις 8.30 μ.μ., εκτός από τις 21 Μάρτη.

Στην παράσταση, που στηρίζεται στην ελεύθερη απόδοση της Σοφίας Αδαμίδου και στη δραματουργική επεξεργασία του Βασίλη Μπισμπίκη, παρακολουθούμε την αγωνιώδη και συγκινητική προσπάθεια των ανθρώπων του μόχθου για επιβίωση μέσα στις πιο δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, τον ρατσισμό, το απατηλό όνειρο για μια μικρή ιδιοκτησία, τη δύναμη της φιλίας, τη σημασία της ελπίδας, τα ιδανικά της αφοσίωσης, της πίστης, της αυτοδιάθεσης και της αλληλεγγύης, στοιχεία που καθιστούν το έργο επίκαιρο και διαχρονικό. Μια μάντρα ανακύκλωσης, στην περιοχή του Βοτανικού δίπλα από τα hot spots των μεταναστών και προσφύγων, γίνεται ο χώρος μέσα στον οποίο οι ήρωες δουλεύουν σκληρά, συγκρούονται, παλεύουν, απογοητεύονται αλλά ταυτόχρονα ονειρεύονται και ελπίζουν.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Δρόσος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Στέλιος Τυριακίδης, Μάνος Καζαμίας, Γιώργος Σιδέρης, Γιανμάζ Ερντάλ, Θάνος Περιστέρης, Αγγέλα Πατσέλη.

Το πρόγραμμα παραστάσεων διαμορφώνεται ως εξής: Πέμπτη στις 8.30 μ.μ., Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή στις 9.15 μ.μ. Οι παραστάσεις του «Αρη» κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ