Τετάρτη 13 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Βρέθηκαν πτώματα σε παραλίες της Λέσβου

Δύο σοροί, ενός κοριτσιού και μιας γυναίκας, εντοπίστηκαν σε παραλίες της Λέσβου. Συγκεκριμένα, το πρωί του περασμένου Σαββάτου στα Βατερά κάτοικοι είχαν εντοπίσει σορό σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης ότι η θάλασσα ξέβρασε ένα ακέφαλο σώμα μικρού παιδιού.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την ακέφαλη σορό να ανήκει σε ένα μικρό κορίτσι, το οποίο αγνοείται από τις 13/2. Οι αρχές εκτιμούσαν ότι πρόκειται για τη σορό του άτυχου προσφυγόπουλου που είχε χαθεί πριν από λίγες μέρες όταν ανετράπη η βάρκα με την οποία ερχόταν μαζί με άλλους 51 ξεριζωμένους από την Τουρκία στην ακτή Τσόνια της Λέσβου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, το ακέφαλο σώμα ανήκει σε κοριτσάκι, ηλικίας περίπου 4 - 6 χρόνων.

Η δεύτερη σορός που εντοπίστηκε ανήκει, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, σε γυναίκα. Ειδικότερα, το μεσημέρι της Κυριακής στη βραχώδη περιοχή Ακρα Κόρακα εντοπίστηκε το δεύτερο πτώμα.

Η σορός, άγνωστης ηλικίας, ήταν κανονικής διάπλασης, ύψους περίπου 1,60 μ., φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε, πουλόβερ χρώματος λαδί, μπουφάν χρώματος χακί, μία κάλτσα χρώματος μπλε και γάντια χρώματος μαύρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ