Τετάρτη 13 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Με αισιοδοξία και αγώνα για τα δίκια μας

Στα Κούλουμα του δήμου Καισαριανής ο Δ. Κουτσούμπας

Στις εκδηλώσεις του δήμου Καισαριανής για τα Κούλουμα παραβρέθηκε την Καθαρά Δευτέρα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, που περιηγήθηκε στα «Ξύλινα», στο πάρκο του Αη Γιάννη, χαιρετώντας και συνομιλώντας με κατοίκους της πόλης που κατά χιλιάδες πλαισίωσαν τις εκδηλώσεις του δήμου, που περιελάμβαναν νηστίσιμα εδέσματα, καλή ζωντανή παραδοσιακή μουσική και πολύ χορό.

Τον Δ. Κουτσούμπα υποδέχτηκε στο χώρο ο δήμαρχος Καισαριανής και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Ηλ. Σταμέλος.

Σε δήλωσή του, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε: «Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, καλή δύναμη, με υγεία και με νέες επιτυχίες στην Καισαριανή, σε όλη την Ελλάδα και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές και τις βουλευτικές όποτε κι αν γίνουν. Καλά να περνάτε».

Δηλώσεις έκανε και ο δήμαρχος Καισαριανής ευχόμενος «Χρόνια πολλά» σε όλους και προτρέποντας σε ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ στις κάλπες για την Τοπική Διοίκηση, τις ευρωεκλογές και τις βουλευτικές όποτε γίνουν αυτές.

Η συμμετοχή στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου ξεπέρασε κάθε άλλη φορά. Την Κυριακή 10 Μάρτη, όλη η πόλη γέμισε από τραγούδια και χορούς και πραγματοποιήθηκε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Χιλιάδες γιόρτασαν τα Κούλουμα στο πάρκο του Αη Γιάννη, όπου με σύμμαχο τον καλό καιρό διασκέδασαν με τον Μικρασιατικό Σύλλογο που και φέτος χόρεψε αποκριάτικους χορούς και χόρεψαν οι ίδιοι παραδοσιακούς σκοπούς, απολαμβάνοντας σαρακοστιανά εδέσματα που προσφέρονταν στο χώρο.

Ο Ηλίας Σταμέλος
Ο Ηλίας Σταμέλος
Στο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος είπε μεταξύ άλλων: «...σήμερα να διασκεδάσουμε σε αυτό το υπέροχο πάρκο μαζί με τους μουσικούς μας. Ηδη απολαύσαμε το χορευτικό του Μικρασιατικού Συλλόγου. Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο προβλήματα, είναι και αισιοδοξία και αγώνας, είναι και χορός. Γιατί εμείς πολεμάμε και τραγουδάμε για τα δίκια μας.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εργαζόμενους του δήμου που όλες αυτές τις μέρες βοήθησαν ώστε να γίνουν πραγματικότητα και η χτεσινή και η σημερινή εκδήλωση. Ολους όσοι συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις, τους μικρούς μαθητές, τους μεγαλύτερους, τους συλλόγους, που έδωσαν την καρδιά τους σε αυτές τις ωραίες εκδηλώσεις. Συνεχίζουμε για ακόμα πιο όμορφα πράγματα. Γιατί όλα μας ανήκουν και τα θέλουμε ολόκληρα! Να είστε όλοι καλά!».



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ