Πέμπτη 21 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Οργιο μεθοδεύσεων, απειλών και εκβιασμών

Το προκλητικό μήνυμα που στέλνουν οι εργατοπατέρες
Το προκλητικό μήνυμα που στέλνουν οι εργατοπατέρες
Το όργιο απειλών και εκβιασμών στο οποίο επιδίδεται η συνδικαλιστική μαφία σε βάρος αντιπροσώπων, προκειμένου να αρπάξουν την υπογραφή τους, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Παράλληλα, δημοσιοποιεί μήνυμα που στέλνουν οι εργατοπατέρες σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, για την έκδοση ανακοινώσεων στις οποίες το ΠΑΜΕ θα χαρακτηρίζεται «εγκληματική οργάνωση»! Πρόκειται βέβαια για μια προκλητική προσπάθεια των εργατοπατέρων να προκληθούν εξωφρενικοί συνειρμοί με τους ναζί της ΧΑ, σε μια... εργατοπατερίστικη εκδοχή της περιβόητης θεωρίας των «δύο άκρων»!

Συγκεκριμένα, το ΠΑΜΕ επισημαίνει τα εξής:

«Γίνεται όργιο απειλών και εκβιασμών προς αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, από τη συγκεκριμένη συνδικαλιστική μαφία, για να βάλουν την υπογραφή τους σε ένα χαρτί που δεν έχουν διαβάσει ή στην καλύτερη περίπτωση τους διαβάζουν μόνο την πρώτη και την τελευταία παράγραφο. Τι είναι αυτό για το οποίο θέλουν να εμπλέξουν και άλλο κόσμο;

Ταυτόχρονα, η συνδικαλιστική μαφία της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλου - Καραγεωργόπουλου - Κιουτσούκη - Βασιλόπουλου, στέλνει στις Ομοσπονδίες και στα Εργατικά Κέντρα το παρακάτω μήνυμα: "ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗ ΦΡΑΣΗ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ», ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ".

Τα σχόλια είναι περιττά...».

Πρωτιά στην κατρακύλα για την ηγεσία του ΕΚ Θεσσαλονίκης

Την πρωτιά σε αυτό το νέο επεισόδιο της κατρακύλας της συνδικαλιστικής μαφίας έτρεξε να πάρει ήδη από προχτές, Τρίτη, η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, η οποία σε ανακοίνωσή της μιλάει για «καταδρομική επίθεση των "ταγμάτων εφόδου" του ΠΑΜΕ» και για «αυταρχικές πρακτικές του ΠΑΜΕ, που θυμίζουν "εγκληματική οργάνωση"».

Εχουν το θράσος να μιλούν για «τάγματα εφόδου» και «αυταρχικές πρακτικές» οι δυνάμεις που στο συνέδριο του ΕΚΘ τον περασμένο Νοέμβρη είχαν... καλεσμένο το «Συνδικαλιστικό» της Ασφάλειας, με ασφαλίτη μέσα στους χώρους του συνεδρίου!

Σε ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ επισημαίνει ότι η «φαμίλια» της Θεσσαλονίκης (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ κ.ά.) έβγαλε την κατάπτυστη ανακοίνωση χωρίς την τήρηση καμίας συλλογικής διαδικασίας (σύγκληση ΔΣ, ενημέρωση σωματείων κ.λπ.).

Και αναφέρει: «Θίχτηκαν οι συνδικαλιστικοί κατσαπλιάδες γιατί δεν κατάφεραν να βάλουν εργοδότες, golden boys, νόθους αντιπροσώπους - ανθρώπους της εργοδοσίας να ψηφίσουν και να πάρουν αποφάσεις στο όνομα των εργαζομένων. Δεν το κατάφεραν αυτό ακόμη κι αν αξιοποίησαν αστυνομικές δυνάμεις, φουσκωτούς και πληρωμένους μπράβους, αλλά και άλλους μηχανισμούς (...) Δυστυχώς γι' αυτούς υπάρχουν οι ταξικές δυνάμεις και το ΠΑΜΕ, μαζί με τους εργαζόμενους που μπορεί έως τώρα να εγκλωβίζονταν στις κάλπικες προσδοκίες, όμως τώρα βγάζουν τα συμπεράσματά τους. Δεν θα τους επιτρέψουμε πλέον να μπαίνουν εμπόδιο στην πάλη για το μεροκάματο, την πλήρη και σταθερή εργασία, την αξιοπρεπή ζωή. Αυτό είναι που προσπαθούσαν και προσπαθούν να αντιπαλέψουν. Γι' αυτό χαρακτηρίζουν τους εργάτες τραμπούκους, την ίδια ώρα που στα διάφορα πάνελ πλέκουν τα εγκώμια των "καλών" εργοδοτών. Το τονίζουμε και πάλι: Δεν θα τους περάσει...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ