Παρασκευή 22 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνέχεια στη συζήτηση σε χώρους δουλειάς

Το ΠΑΜΕ προγραμματίζει τις εξής περιοδείες:

Στην Αθήνα, σήμερα Παρασκευή στον «Σκλαβενίτη» στη Νέα Χαλκηδόνα, στο πολυκατάστημα «Attica», σε «Sante» και «Βασιλειάδη».

Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα στο εργοστάσιο της ΜΕΒΓΑΛ, στις διοικητικές - οικονομικές υπηρεσίες δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, σε ΔΕΗ, αμαξοστάσιο Μετρό και IEK Nεάπολης. Αύριο στο αεροδρόμιο και την Τρίτη 26/3 στα ΕΛΠΕ.

Επίσης:

-- Η Επιτροπή Αγώνα στο αμαξοστάσιο Π. Ράλλη (λεωφορεία) καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση την Τρίτη 26/3, στις 10 π.μ. στο κεντρικό συνεργείο, με θέμα την υπογραφή ΣΣΕ, τις εξελίξεις στην αστική συγκοινωνία, τις εξελίξεις στη ΓΣΕΕ.

-- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας έχει ανακοινώσει το εξής πρόγραμμα εξορμήσεων και περιοδειών: Σήμερα, Παρασκευή, στο εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ. Την Τρίτη 26/3, στο εργοτάξιο του πρώην «Παπαστράτου» στον Πειραιά. Την Τετάρτη 27/3, στο εργοτάξιο Πανεπιστημίου και Κριεζώτου. Την Πέμπτη 28/3, στο εργοτάξιο ανάπλασης του Φαληρικού Ορμου. Το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί με νέες περιοδείες και με συσκέψεις στα παραρτήματα.

-- Οι εξορμήσεις στους εργαζόμενους στους δήμους της Αττικής συνεχίζονται σήμερα, στα αμαξοστάσια Παλαιού Φαλήρου και Ασπροπύργου και στην καθαριότητα Αμαρουσίου.

-- Η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε σύσκεψη την Τετάρτη 27/3, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο (Κομνηνάκη 43).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ