Τρίτη 16 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»
Νέες αγωνιστικές παρεμβάσεις για τα δίκαια αιτήματά τους

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι της πρώην «Καρυπίδης», με κινητοποιήσεις έξω από καταστήματα της «Market In», απαιτώντας από την επιχείρηση να τους παράσχει εργασία, μετά και την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που τους δικαίωσε, διατάσσοντας την επιστροφή τους στην εργασία.

Χτες πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση έξω από το κατάστημα της επιχείρησης στην Καρόλου Ντηλ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, έπειτα από παρέμβαση του σωματείου στο ΣΕΠΕ, υπήρξε παρέμβαση της υπηρεσίας. Σημειώνεται ότι ήδη έχουν οριστεί τριμερής συνάντηση στο ΣΕΠΕ στις 17/4 και εργατική διαφορά στις 19/4.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν: Αμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Να σταματήσει κάθε δίωξη εργαζόμενου.

Παρά τις δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τους εργαζόμενους σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη, η εταιρεία αρνείται να τους προσλάβει, με διάφορες δικαιολογίες. Επίσης, εδώ και τρία χρόνια, ενώ έχουν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που επιδικάζουν στους εργαζόμενους χρήματα που διεκδίκησαν, ακόμη δεν τους έχουν καταβληθεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ