Τετάρτη 17 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΟΡΩΠΙ - ΠΑΠΑΓΟΥ
Απαράδεκτες διευκολύνσεις στη Χρυσή Αυγή από τις δημοτικές αρχές

Την απαράδεκτη απόφαση της δημοτικής αρχής Κορωπίου να παραχωρήσει χώρο στη Χρυσή Αυγή για να κάνει εκδήλωση και μάλιστα στις 21 Απρίλη, προφανώς για να τιμήσει τη χούντα και τους φασίστες προγόνους της, καταγγέλλει η ΤΟ Μεσογείων - Λαυρεωτικής Αττικής του ΚΚΕ. Σημειώνει ότι «η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Κιούσης έχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες για τις διευκολύνσεις που παρέχουν στους υπόδικους ναζιστές εγκληματίες». Και προσθέτει ότι πρόκειται για ενέργεια που ρίχνει νερό στο μύλο του «ξεπλύματος» της ναζιστικής συμμορίας, «σε συνέχεια της συνύπαρξης στελεχών όλων των κομμάτων των μνημονίων, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ». Και συνεχίζει: «Ο φασισμός, ο ναζισμός και οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δεν αντιμετωπίζονται ούτε με διευκολύνσεις για να χύνουν το δηλητήριό τους, ούτε με τις δήθεν προοδευτικές συμμαχίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (...)

Το εργατικό - λαϊκό κίνημα μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις και να στείλει στις τρύπες τους τους απογόνους των ναζί. Τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ για να γκρεμίσουμε από την 3η θέση τη ναζιστική εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής, το μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας και του συστήματος της φτώχειας, των πολέμων και της προσφυγιάς που τους εκτρέφει».

Νομιμοποιεί τους χρυσαυγίτες η δημοτική αρχή Παπάγου - Χολαργού

Παράλληλα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Παπάγου - Χολαργού καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της δημοτικής αρχής να προσκαλέσει τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών κομμάτων και των τοπικών παρατάξεων για τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων κατά την προεκλογική περίοδο.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «η πρόσκληση της εγκληματικής οργάνωσης με πρόφαση τα περί "νόμιμου πολιτικού κόμματος" είναι φαιδρά, τη στιγμή που όλος ο λαός γνωρίζει ότι αυτό το δήθεν νόμιμο πολιτικό κόμμα αποτελεί το μανδύα της ναζιστικής οργάνωσης, που γι' αυτόν ακριβώς το λόγο είναι εγκληματική».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» απαιτεί να μη δοθεί καμία διευκόλυνση και να μην παραχωρηθεί κανένας χώρος στους υπόδικους εγκληματίες ναζιστές και καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάσει άμεσα και όλους τους συνδυασμούς να υπογράψουν αντίστοιχο ψήφισμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ