Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Τελειώνει» ο Μητρόπουλος

Εκπλήξεις έκρυβε το ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του τεχνικού του συλλόγου, Τάκη Λεμονή. Μετά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τίποτα δε φαίνεται να ανησυχεί τον Ελληνα προπονητή καθώς η... λαιμητόμος αναμένεται να πάρει άλλα κεφάλια.

Το πρώτο, όπως όλα δείχνουν, είναι αυτό του Τάσου Μητρόπουλου, καθώς η θέση του ως βοηθού προπονητή πιθανότατα θα μείνει κενή μέχρι νεοτέρας. Στις όλες πληροφορίες, έρχεται να προστεθεί και η απουσία του από τη χτεσινή προπόνηση της ομάδας, λόγω προσωπικού προβλήματος σύμφωνα με την επίσημη δικαιολογία. Επισφαλής είναι και η θέση του Γιώργου Πομάσκι ως γυμναστή της ομάδας. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως δε θα αποτελεί έκπληξη και η αποχώρηση του Γιώργου Λούβαρη από διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ. Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο με τη γνωστοποίηση του οργανογράμματος αλλά και των ανακατατάξεων τόσο στα διοικητικά όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες και του Ζίζι Ρόμπερτς καθώς θα πρέπει να δώσει το «παρών» στους αγώνες της Εθνικής του ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ