Πέμπτη 25 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Σε περιοχές του παραλιακού μετώπου στη Βούλα και τη Βουλιαγμένη θα περιοδεύσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο υποψήφιος δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Κώστας Πασακυριάκος. Στις 12.30 μ.μ. ο Γιάννης Πρωτούλης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης στο δημαρχείο (λεωφόρος Καραμανλή 18).

-- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφτεί στις 10 π.μ. το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) και στις 11.30 π.μ. τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών.

-- Ο Νίκος Ξουράφης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και πρόεδρος του ΕΚΠ, θα περιοδεύσει στις 12 μ. στο κατάστημα «ΑΒ Βασιλόπουλος», στην Καστέλα.

-- Ο Τ. Τσιαπλές θα επισκεφτεί και θα μιλήσει: Στις 11 π.μ., στο καφενείο «ΣΗΛΙΟΣ» στη Λάρισα, στη 1 μ.μ. στο «Απολλώνειο» Θεραπευτήριο στη Λάρισα και στις 2 μ.μ. στο Οινοποιείο Τυρνάβου.

Την Τρίτη 30 Απρίλη, ο Τ. Τσιαπλές από τις 8 μ.μ. θα περιοδεύσει στα χωριά Νέες Καρυές, Ζάππειο, Χαρά, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλελέρ, Βασίλη Σταμουλάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ