Πέμπτη 25 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συναντήσεις με Ενώσεις Στρατιωτικών

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του ΚΚΕ με Ενώσεις Στρατιωτικών, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Μιχάλη Σοφικίτη, ταξίαρχο (ΠΖ) ε.α. και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και τον Νίκο Παπαναστάση αντισυνταγματάρχη ε.α., συναντήθηκε με τις Ενώσεις Στρατιωτικών Καστοριάς και Φθιώτιδας.

Στις συναντήσεις, οι αντιπρόσωποι των ενώσεων έθεσαν προβλήματα που τους απασχολούν στην υπηρεσία, όπως μετακινήσεις - μεταθέσεις, οικονομικά - μισθολογικά, προβλήματα που απασχολούν τις οικογένειες των στρατιωτικών και είναι απόρροια της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των προηγούμενων των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τόνισαν ότι η ψήφιση της τροπολογίας που πρότεινε το ΚΚΕ για τον συνδικαλισμό στις Ενοπλες Δυνάμεις και έγινε δεκτή από την κυβέρνηση, δημιουργεί νέες ευνοϊκές συνθήκες για τη διεύρυνση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των στρατιωτικών.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επεσήμανε ότι το Κόμμα θα συνεχίσει να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, τόσο στη Βουλή όσο και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το επόμενο διάστημα, το ΚΚΕ θα συνεχίσει τις συναντήσεις και με άλλες Ενώσεις Στρατιωτικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ