Τρίτη 30 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Σήμερα Τρίτη, ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, από τις 8 μ.μ. θα περιοδεύσει στα χωριά Νέες Καρυές, Ζάππειο, Χαρά, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλελέρ, Βασίλη Σταμουλάκη.

Την Πέμπτη 2 Μάη:

-- Στη 1 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το κατασκευαστήριο σκηνικών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Περιστέρι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου Αττικής θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου) το ψηφοδέλτιό της. Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος.

Την Παρασκευή 3 Μάη:

-- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθήνας στις 10 π.μ. Στις 5 μ.μ., θα περιοδεύσει στον Πανελλήνιο ΓΣ.

-- Στις 7 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός και ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα μιλήσουν σε σύσκεψη στο «Paraflu» στον Βοτανικό.

-- Ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί στις 9 π.μ. το Β' Τελωνείο στον όρμο Κερατσινίου και στις 10 π.μ. το Γ' Τελωνείο στο Ν. Ικόνιο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Το Σάββατο 4 Μάη:

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Γκύζη.

-- Στις 8 μ.μ., στην Πρέβεζα, στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, σε εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τους υδρογονάνθρακες», θα μιλήσουν: Ο Κώστας Ηλίας, στέλεχος του ΚΚΕ, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Νίκος Γιαννούλης, φυσικός - περιβαλλοντολόγος (PhD, MSc). Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του δημοτικού και του περιφερειακού ψηφοδελτίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ