Τετάρτη 22 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΠΑ
Τρίτη μέρα απεργίας για το δικαίωμα στη δουλειά

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα απεργούν οι εργολαβικοί εργαζόμενοι στον Ομιλο ΔΕΠΑ, απαιτώντας απευθείας εργασιακή σχέση αορίστου χρόνου με τη ΔΕΠΑ, με αναγνώριση της προϋπηρεσίας, αναβάθμιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους.

Την απόφαση για απεργία έχει πάρει το Σωματείο Εργαζομένων ΣΕΦΑ - ΔΕΠΑ. Από την πρώτη ώρα του αγώνα τους και μέχρι τώρα βρίσκεται στο πλάι τους και στηρίζει τον αγώνα τους το κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων Ενέργειας Αττικής - Εύβοιας - Βοιωτίας - Κορινθίας.

Η χτεσινή δεύτερη 24ωρη απεργία χαρακτηρίστηκε από την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων. Κατά τη διάρκειά της έγιναν συγκεντρώσεις στους Σταθμούς Ανεφοδιασμού Λεωφορείων και Απορριμματοφόρων με Φυσικό Αέριο (ΣΑΛΦΑ) στα Ανω Λιόσια και στην Ανθούσα, οι οποίοι έμειναν κλειστοί.

Υπενθυμίζεται ότι ενώ η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί πως θα υλοποιήσει το αίτημα των εργαζομένων, όχι μόνο δεν κάνει τίποτα στην κατεύθυνση αυτή αλλά την πρώτη μέρα της απεργίας η διορισμένη από την κυβέρνηση διοίκηση της ΔΕΠΑ αρκέστηκε να δηλώσει ότι θα φέρει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ