Δευτέρα 3 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Πιο δυναμικά στον αγώνα για το λαϊκό συμφέρον

Δήλωση του Βαγγέλη Σίμου

Με το κεφάλι ψηλά και βροντοφωνάζοντας συνθήματα υποδέχτηκαν τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βαγγέλη Σίμο εκατοντάδες κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα στο εκλογικό περίπτερο της παράταξης. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιφέρειας Αττικής.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους ο Β. Σίμος είπε:

«Σ' εμάς ταιριάζει ο αγώνας και η ομορφιά. Μην καρτεράτε να λυγίσουμε ούτε για μια στιγμή. Και τα όμορφα, οι αγώνες είναι μπροστά μας. Οι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι που βγάλαμε είναι η φωνή του λαού για το επόμενο διάστημα, για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνεχίζουμε με το χαμόγελο στα χείλη ακόμα πιο αποφασιστικά, ακόμα πιο δυναμικά για τη μεγάλη μάχη των εθνικών εκλογών στις 7 Ιούλη, για ένα ισχυρό ΚΚΕ. Ενας αιώνας αγώνας και θυσία, το Κόμμα μας στην πρωτοπορία.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μας ψήφισαν, όλο τον κόσμο που αυτό το διάστημα έδειξε αντοχή στη βρωμιά και στη λάσπη που έριξαν απέναντί μας. Ακούμε όλες τις κριτικές παρατηρήσεις για να γίνουμε καλύτεροι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού το επόμενο διάστημα. Συνεχίζουμε δυναμικά, αποφασιστικά, γιατί εμείς γνωρίζουμε ότι ο κόσμος αυτός μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει. Με την πρωτοπορία μπροστά για να χτίσουμε καλύτερες μέρες και εποχές στο μπόι των ανθρώπων και των ονείρων».


Οι τετρακόσιες σχεδόν ψήφοι στις οποίες κρίθηκε το αποτέλεσμα δεν στάθηκαν ικανές να χαλάσουν τα σχέδια για το γλέντι. Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, φίλοι και οπαδοί, έστησαν ένα γλέντι μέχρι αργά, και μάλιστα με συμβολισμό, λέγοντας: «Να περνούν και να βλέπουν όσοι σχεδιάζουν επίθεση στο λαό της πόλης, ότι είμαστε αποφασισμένοι με το "καλημέρα" να τους χαλάσουμε τα σχέδια! Γιατί εμείς θα είμαστε στους δρόμους. Γιατί έχουμε μάθει να μην το βάζουμε κάτω...».



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ