Σάββατο 15 Ιούνη 2019 - Κυριακή 16 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Μια όμορφη βραδιά με ανθρώπους που «βαδίζουμε μαζί»...

Σε μια ζεστή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, έδωσαν το «παρών» εκατοντάδες άνθρωποι που συμπαρατάχθηκαν, συμπορεύτηκαν με το Κόμμα όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες.

Στην όμορφη εκδήλωση, ηθοποιοί, τραγουδοποιοί, μουσικοσυνθέτες, σκηνοθέτες, εικαστικοί, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιστασιακοί, άνθρωποι από τον αθλητισμό, την Τοπική Διοίκηση κ.ά. αντάλλαξαν σκέψεις και προβληματισμούς, με συνοδεία καλής μουσικής, φαγητού και ποτού.

Ηταν μια εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ για να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην πρόσφατη εκλογική μάχη που έδωσε το Κόμμα, αλλά και για να κάνουν δική τους υπόθεση την ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές, όπως σημείωσε και στον σύντομο χαιρετισμό του ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε επίσης ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος για τις εκλογές της 7ης Ιούλη τίθεται η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και στη 12η τιμητική θέση ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ