Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ
«Ναι σε όλα»

Συμμορφώθηκαν πλήρως με την καταστροφή και την εμπορευματοποίηση των αιγιαλών και των παραλιών, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια ονομαστικής ψηφοφορίας που έγινε χτες στη Βουλή στα σχετικά άρθρα του νομοσχεδίου για τον «Αιγιαλό, παραλίες και άλλες διατάξεις».

Υπέρ των σχετικών άρθρων ψήφισαν 140 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και κατά 124 βουλευτές της αντιπολίτευσης (σύνολο παρόντων 264). Υπέρ ψήφισαν ο Θ. Πάγκαλος που την προηγούμενη βδομάδα είχε παρομοιάσει το νομοσχέδιο με νέο «Αττίλα» και ο Γ. Καψής που είχε πει ότι εάν εφαρμοστεί, «τα εγκλήματα του Μπιν Λάντεν θα μοιάζουν απλό τροχαίο»!

Από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν εκφράσει διαφωνίες στο νομοσχέδιο απουσίασαν από την ψηφοφορία οι Π. Κρητικός και Γερ. Αρσένης και η συζήτηση των υπόλοιπων άρθρων ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ.

Στην παρέμβασή της στη συζήτηση των άρθρων η εισηγήτρια του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη σχολιάζοντας τη συμμόρφωση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που είχαν εκφράσει αντιδράσεις, παρατήρησε σκωπτικά ότι χρειάστηκε ένα Σαββατοκύριακο για να υπάρξει «η μεταλλαγή του "Αττίλα" σε περιστέρι της ειρήνης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ