Τετάρτη 26 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Συσκέψεις στην Πάτρα

Από τη σύσκεψη με εργαζόμενους...
Από τη σύσκεψη με εργαζόμενους...
Εκδήλωση - συζήτηση για τις εκλογές της 7ης Ιούλη πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη η Τομεακή Οργάνωση Εργαζομένων Πάτρας της ΚΝΕ, με ομιλητή τον Βαγγέλη Καράμπαλη, Γραμματέα της Τομεακής Οργάνωσης και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Ο ομιλητής επικεντρώθηκε σε ζητήματα που απασχολούν την εργαζόμενη και σπουδάζουσα νεολαία της περιοχής. Αναφερόμενος στην περιβόητη... «βιώσιμη ανάπτυξη», έφερε ως παράδειγμα τις εξελίξεις στο εργοστάσιο της «Frigoglass», καθώς και τις συνθήκες εργασίας στον Επισιτισμό - Τουρισμό.

Στις δύο βδομάδες που μένουν μέχρι τις εκλογές, τόνισε, πρέπει με όλες μας τις δυνάμεις, παλεύοντας άνθρωπο τον άνθρωπο, να δώσουμε μήνυμα αντεπίθεσης, με δυνατό ΚΚΕ, που είναι η δύναμη του λαού την επόμενη μέρα. Το μήνυμα που έδωσε ο πατραϊκός λαός μέσα από τις δημοτικές εκλογές, επισήμανε, όπου στήριξε αποφασιστικά την αγωνιστική δημοτική αρχή, πρέπει να το δώσει και τώρα στις βουλευτικές εκλογές, ένα μήνυμα αντεπίθεσης και αγώνα.

Η εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης ολοκληρώθηκε με λαϊκό γλέντι από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Σύσκεψη με μαθητές και φοιτητές

«Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε τη δύναμη που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε: Το ΚΚΕ» ήταν επίσης ο τίτλος της σύσκεψης που πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι Τομεακές Οργανώσεις ΑΕΙ και Μαθητών Πάτρας, στην πλατεία Πυροσβεστείου.

...και με φοιτητές
...και με φοιτητές
Η ομιλήτρια Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, κάλεσε κάθε φοιτητή και μαθητή που το προηγούμενο διάστημα αγωνίστηκε απέναντι στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία, για το Λύκειο και την πρόσβαση στην Ανώτατη Εκπαίδευση και τις συγχωνεύσεις των ΑΕΙ, κάθε νέο που δεν συμβιβάζεται με την από κοινού προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να δεσμεύσουν το μέλλον μας στην κακοπληρωμένη δουλειά, τις ευέλικτες μορφές εργασίας, την εργασιακή ανασφάλεια... να δώσει τη μάχη μαζί μας! Να μη χαθεί ούτε λεπτό μέχρι τις 7 Ιούλη στην προσπάθεια να ενισχυθεί η δύναμη που την επόμενη μέρα θα οργανώσει τον αγώνα μέσα και έξω από τη Βουλή απέναντι στη δεδομένη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, τον αγώνα για δικαιώματα στην Παιδεία, στη ζωή, στην εργασία. Κάθε νέος να ψηφίσει αγωνιστικά, ασυμβίβαστα, ανατρεπτικά. Να ψηφίσει ΚΚΕ!

Ακολούθησε γλέντι με το συγκρότημα της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ