Τετάρτη 26 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Προεκλογική δραστηριότητα των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Ζωντάνια και καθημερινή δραστηριότητα έχουν τα εκλογικά περίπτερα της ΚΝΕ σε κεντρικά σημεία σε γειτονιές της Αττικής και άλλες μεγάλες πόλεις
Ζωντάνια και καθημερινή δραστηριότητα έχουν τα εκλογικά περίπτερα της ΚΝΕ σε κεντρικά σημεία σε γειτονιές της Αττικής και άλλες μεγάλες πόλεις
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ στην Αττική και σε όλη τη χώρα μπροστά στις εκλογές και πολλές από αυτές, αυτήν τη βδομάδα, εντάσσουν στη θεματική τους δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιούνη). Για τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στην Αττική

Στον Πειραιά, σε όλα τα νεανικά εκλογικά περίπτερα της ΚΝΕ (στο Πασαλιμάνι, στην πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα και στην πλατεία Ζαρντέν στο Κερατσίνι) σήμερα Τετάρτη θα παιχτούν παιχνίδια quizdom και escape room ενάντια στα ναρκωτικά.

Στο Πασαλιμάνι, την Κυριακή 30/6, στις 21.00, συζήτηση με θέμα «Πολεμάμε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά». Θα μιλήσει η Ευτυχία Χατζηδάκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτής στην Α' Πειραιά.

Στο Κερατσίνι, στο εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Ζαρντέν, σήμερα Τετάρτη, στις 21.00, συζήτηση για τον αθλητισμό.

Στην Καλλιθέα, την Παρασκευή 28/6, στις 20.00, στο εκλογικό περίπτερο στην πλ. Κύπρου, παιχνίδι quizdom με θέμα τα ναρκωτικά.

Στη Δάφνη, σήμερα Τετάρτη, στις 20.00, στο εκλογικό περίπτερο στο μετρό, παιχνίδι quizdom με θέμα τα ναρκωτικά.

Στη Νέα Σμύρνη, την Παρασκευή 28/6, στις 21.00, hip-hop συναυλία ενάντια στον φασισμό με τους «Rhyme Riot» και «Raibo» στο εκλογικό περίπτερο στην πλ. Ν. Σμύρνης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δημήτρης Βουρνάς, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα.

Στη Γλυφάδα, σήμερα Τετάρτη, στις 20.00, σύσκεψη - συζήτηση με θέμα την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές στο εκλογικό περίπτερο στην πλ. Αγίου Τρύφωνα. Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και την Παρασκευή 28/6, στις 20.00, λαϊκό γλέντι στο εκλογικό περίπτερο στην πλ. Αγίου Τρύφωνα.

Στην Αργυρούπολη, την Πέμπτη 27/6, στις 20.00, παιχνίδι quizdom με θέμα τα ναρκωτικά (στο εκλογικό περίπτερο στην πλ. Αγίας Τριάδας).

Σε άλλες πόλεις

Στην Κομοτηνή, σήμερα Τετάρτη, προγραμματίζουν συζήτηση πάνω στην μπροσούρα του ΚΚΕ για τα ναρκωτικά, καθώς και επιτραπέζια παιχνίδια, στις 20.00, στο εκλογικό στέκι.

Στην Κοζάνη, σήμερα Τετάρτη, στις 19.30, στην κεντρική πλατεία, εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά με escape room, παιχνίδι quizdom και συζήτηση με τον Κώστα Αντάρα, στέλεχος της ΚΝΕ και υποψήφιο βουλευτή στο Νομό Κοζάνης.

Στη Ρόδο, στο εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Κύπρου, σήμερα Τετάρτη, συζήτηση για τη θέση της ΚΝΕ για τα ναρκωτικά στις 19.30 και παιχνίδι κουίζ για τα ναρκωτικά. Το Σάββατο 29/6, συζήτηση στις 19.30 για το 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ και δηλώσεις συμμετοχής.

Στη Σάμο, σήμερα Τετάρτη, στις 18.30, τουρνουά μπάσκετ 3on3, στο Γενικό Λύκειο στο Βαθύ.

Σε Συκιές - Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τουρνουά ποδοσφαίρου σήμερα Τετάρτη, μετά τις 18.00, στα Γήπεδα Στρεμπενιώτη.

Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, τουρνουά μπιτς βόλεϊ και ποδοσφαίρου σήμερα Τετάρτη, μετά τις 18.00, στο ΔΑΚ Πολίχνης.

Στον Πύργο, σήμερα Τετάρτη, αθλητικά τουρνουά, στις 19.30, στα γήπεδα της Αγ. Βαρβάρας (Πύργος), την Παρασκευή 28/6, τουρνουά μπάσκετ στο ΓΕΛ Πελοπίου, στις 19.30, και το Σάββατο 29/6, beach party στην παραλία της Σπιάτζας.

Στην Καρδίτσα, την Παρασκευή 28/6, στις 8.30 μ.μ., στο Παυσίλυπο (αναψυκτήριο), συζήτηση με νέα ζευγάρια. Από τις 8.00 μ.μ., στον χώρο θα υπάρχουν δραστηριότητες με ζωγραφική και παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού «Το μυστικό της ΚΝΕ» για μικρούς και μεγαλύτερους φίλους της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ