Τετάρτη 17 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο μίλησε χτες ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η συνεδρίαση έγινε στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής και παραβρέθηκαν πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του Κόμματος, πρώην βουλευτές του Κόμματος, συνεργάτες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μέλη των Τμημάτων της ΚΕ που στηρίζουν καθημερινά τη δουλειά της ΚΟ. Επίσης, στελέχη συνδικαλιστικών οργανώσεων και μαζικών φορέων, αγωνιστές που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στις βουλευτικές εκλογές και στις τοπικές - περιφερειακές εκλογές στην Αττική, καθώς και άνθρωποι που συμπορεύονται με το Κόμμα.

Ανάμεσα στους πολλούς, διακρίναμε από το χώρο του Πολιτισμού και των Επιστημών την Ελένη Γερασιμίδου, τον Μανώλη Ανδρουλιδάκη, την Γιώτα Βέη, τον Παύλο Ορκόπουλο, την Νικολέττα Βλαβιανού, την Λίλα Καφαντάρη, την Εύα Μελά, τον Αντώνη Ξένο, την Αγγελική Ξένου, τον γιατρό Απόστολο Ντίνο, τον σεισμολόγο και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρο Τάσσο. Από το χώρο του Αθλητισμού τον Κώστα Αντωνόπουλο, την Βίκυ Μανιάτη, την Γεωργία Αγίλαρα. Από το χώρο των ΜΜΕ την Αγλαΐα Κυρίτση, τον Μιχάλη Λεάνη, τον Χρήστο Κορφιάτη. Από το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων τον Γιάννη Ντουνιαδάκη και τον Γιώργο Ροΐδη. Επίσης, τον Χρήστο Μαργανέλη, μέλος του ΔΣ της ΕΕΔΥΕ. Ακόμα, τον Αντώνη Δαβανέλο, τον Χρήστο Κασίμη, τον Σταμάτη Νικολάου, τον Κώστα Παπασωτηρίου.

Τέλος, παρευρέθηκαν οι δήμαρχοι Καισαριανής, Χαϊδαρίου και Πετρούπολης, Ηλίας Σταμέλος, Μιχάλης Σελέκος και Βαγγέλης Σίμος αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ αποτελείται από τους: Δημήτρη Κουτσούμπα, Αλέκα Παπαρήγα, Λιάνα Κανέλλη, Θανάση Παφίλη, Χρήστο Κατσώτη, Διαμάντω Μανωλάκου, Γιάννη Γκιόκα, Νίκο Καραθανασόπουλο, Γιώργο Λαμπρούλη, Γιώργο Μαρίνο, Μανώλη Συντυχάκη, Γιάννη Δελή, Λεωνίδα Στολτίδη, Νίκο Παπαναστάση, Μαρία Κομνηνάκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ