Τετάρτη 2 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
Δίκαιος αγώνας!

Δίπλα στους εργαζόμενους της ΒΙΟΜΑΓΝ βρέθηκε ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος, μιλώντας στους διαδηλωτές, τόνισε: «Χαιρετίζουμε ολόθερμα το δίκαιο και ηρωικό αγώνα που κάνετε σήμερα και που αποτελεί συνέχεια των σκληρών αγώνων που έχετε κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια για το δικαίωμα στη δουλιά. Είμαστε ανεπιφύλακτα υπέρ και της συγκεκριμένης μορφής πάλης.

Από το πρωί έχουν αρχίσει τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο περί ενόχλησης δήθεν αυτών που ταξιδεύουν στην Εθνική οδό. Από όλους τους αγώνες δημιουργούνται κάποια προβλήματα, όμως αυτά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κρύψουν το τεράστιο πρόβλημα που έχετε εσείς, ότι είστε δηλαδή απολυμένοι, εμπαιγμένοι και απλήρωτοι. Από αυτή την άποψη κριτήριο για το ποιος σας υποστηρίζει, πρέπει να είναι και το αν υποστηρίζει τη συγκεκριμένη μορφή πάλης.

Ο αγώνας σας θα είναι μακρύς. Εχετε να αντιμετωπίσετε μια κυβέρνηση που δίνει "γην και ύδωρ" στο μεγάλο κεφάλαιο, μια πολιτική που οδηγεί στην καταστροφή του παραγωγικού ιστού και της Βορειοκεντρικής Εύβοιας, την οποία υποστηρίζουν και άλλες πολιτικές δυνάμεις. Οι άλλες δυνάμεις δεν υποστηρίζουν μια πολιτική υπεράσπισης του εθνικού πλούτου και αξιοποίησης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της χώρας, γιατί στηρίζουν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

Να διατηρήσετε την ενότητά σας, με βάση τα συμφέροντά σας. Να απαιτήσετε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη των πρωτοβάθμιων σωματείων, των συνδικαλιστικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να σας συμπαρασταθούν. Εμείς θα βρεθούμε, με ό,τι δυνατότητες και δυνάμεις έχουμε, δίπλα σας. Σας καλούμε να συντονιστείτε με τους άνεργους του Περάματος και άλλων περιοχών, ώστε ο αγώνας σας να είναι πιο αποτελεσματικός».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ