Τετάρτη 24 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
Σύσκεψη για τον προγραμματισμό της δράσης

Σύσκεψη για την οργάνωση και τον προγραμματισμό της δράσης για το επόμενο διάστημα διοργανώνει σήμερα Τετάρτη η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

«Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα καλό στα δικαιώματά μας από την "καινούργια" κυβέρνηση της ΝΔ», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΣΕΑΑΝ, προσθέτοντας: «Στην ίδια ρότα, στον ίδιο δρόμο που χάραξε η αντιλαϊκή - αντιαναπηρική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα βαδίσει και θα συνεχίσει και η σημερινή κυβέρνηση. Πατώντας πάνω στα προαπαιτούμενα του 3ου μνημονίου που όλοι μαζί ψήφισαν (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Ποτάμι), θα προχωρήσουν σε νέες μαζικές περικοπές σε επιδόματα, συντάξεις αναπηρίας, σε φάρμακα και σε θεραπείες και στις όποιες παροχές έχουν απομείνει για τα ΑμεΑ (...) Ολοι μαζί στήριξαν τα σφαγεία των ΚΕΠΑ, που έχουν αφήσει πάνω από 70.000 ανάπηρους και χρονίως πάσχοντες χωρίς επιδόματα και χιλιάδες άλλους που έχουν σακατευτεί στη δουλειά, χωρίς την αναπηρική τους σύνταξη».

Απέναντι σε αυτήν την πολιτική, που «για τους ίδιους λόγους που χτυπάει τους ανάπηρους και τους χρονίως πάσχοντες, θα κλιμακώσει την επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους», η ΣΕΑΑΝ καλεί σε ετοιμότητα και οργάνωση των αγώνων του αύριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ