Τετάρτη 24 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεχίζουν για το δικαίωμα στη δουλειά

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων για να επιστρέψουν στη δουλειά οι 26 απολυμένοι συμβασιούχοι συνάδελφοί τους του δήμου Καλαμάτας αποφάσισαν στη χτεσινή κοινή τους συνεδρίαση το ΔΣ του Σωματείου ΔΕΥΑ Μεσσηνίας και η Επιτροπή Αγώνα των συμβασιούχων, υπογραμμίζοντας ότι «ο δρόμος του αγώνα είναι μακρύς, είναι μονόδρομος και ξεκάθαρος».

Από σήμερα το πρωί έως και την Παρασκευή, οι απολυμένοι συμβασιούχοι με τη στήριξη του Σωματείου θα βρίσκονται έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑΚ, όπου θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν υπογραφές υποστήριξης και δεν θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί Διοικητικό ή Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς την παρέμβασή τους.

Απαιτούν: Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τις ανάγκες όλων των υπηρεσιών. Καμία απόλυση. Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους και προσλήψεις που να καλύπτουν όλες τις κενές θέσεις εργασίας που προβλέπονται στον νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα, ύστερα από μαζικούς αγώνες και κινητοποιήσεις. Εξω οι εργολάβοι από τις υπηρεσίες ύδρευσης - αποχέτευσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ