Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ
Τραμπ ο «εκλεκτός»

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--

Οσο τα λαϊκά στρώματα στις ΗΠΑ στενάζουν προσπαθώντας να επιβιώσουν στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού, τόσο ο Αμερικανός Πρόεδρος πασχίζει να δείξει πως διαπραγματεύεται σκληρά τάχα για την ευημερία του λαού.

«Είμαι ο εκλεκτός... έτσι, τα βάζω με την Κίνα. Τα βάζω με την Κίνα στο εμπόριο. Και ξέρετε κάτι; Κερδίζω», υποστήριξε προχτές βράδυ σε μία έξαρση μεγαλομανίας. Στη συνέχεια προσέλκυσε ξανά το ενδιαφέρον των αστικών ΜΜΕ, καθώς προέβαλε επαινετικά σχόλια για τις πολιτικές του υπέρ του Ισραήλ στο «Τουίτερ», που τον εμφάνιζαν σαν «τον σπουδαιότερο Αμερικανό Πρόεδρο για τους Εβραίους και το Ισραήλ στην Ιστορία του κόσμου, όχι μόνον της Αμερικής», σαν τον Πρόεδρο «που αγαπούν οι Εβραίοι στο Ισραήλ» γιατί είναι σαν ένας «νέος βασιλιάς Δαυίδ του Ισραήλ» ή σαν «η δευτέρα παρουσία του Θεού»...

Ο Τραμπ δεν δίστασε στη συνέχεια να αξιοποιήσει τη στήριξη που απολαμβάνει η κυβέρνησή του και από την κυβέρνηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στενού συμμάχου του, όταν απευθυνόμενος στους Αμερικανοεβραίους ψηφοφόρους, ενόψει και των αμερικανικών εκλογών του 2020, είπε ότι τους αρμόζει να ψηφίσουν μόνο αυτόν γιατί αλλιώς θα είναι ...«μεγάλη απιστία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ