Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Περισσεύει το θράσος στους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ

Το θράσος της ΠΑΣΚΕ, οι «εξαφανισμένοι» συνδικαλιστές της οποίας... ζητάνε και τα ρέστα, σχολιάζει η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» στο Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής.

Στην καταγγελία της ΔΑΣ για την απουσία των εκλεγμένων συνδικαλιστών της από τις συνεδριάσεις της Κεντρικής Διοίκησης του Συνδικάτου, η ΠΑΣΚΕ «απάντησε» επιβεβαιώνοντας ότι είναι «συνειδητή επιλογή» να μη συμμετέχει στο Συνδικάτο, ενώ προσπάθησε να κάνει το μαύρο άσπρο, ισχυριζόμενη ότι οι εκπρόσωποί της πέφτουν θύματα «προπηλακισμών».

«Η ΠΑΣΚΕ συγκρότησε ψηφοδέλτιο στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου της Αττικής ώστε να καταφέρει να εκλέξει αντιπροσώπους για το συνέδριο της Ομοσπονδίας και κατ' επέκταση και της ΓΣΕΕ», σημειώνει η ΔΑΣ και υπενθυμίζει ότι η ίδια συνδικαλιστική παράταξη το 2016 καλούσε «τους εργαζόμενους να διαγραφούν από το Συνδικάτο και να μη συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες»!

Οσο για τους ισχυρισμούς της ΠΑΣΚΕ περί «προπηλακισμών», υπογραμμίζει ότι τα ηγετικά της στελέχη «έχουν γίνει συνέταιροι των ανθρώπων της νύχτας, των μπράβων και του κρατικού κατασταλτικού μηχανισμού», τους οποίους επιστρατεύουν προκειμένου να νομιμοποιήσουν τη νοθεία και την παρουσία εργοδοτών και διευθυντικών στελεχών στις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος «για να στηρίζουν τα συμφέροντα των εργοδοτών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ