Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Προετοιμασίες σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα

Παράλληλα με τη μάχη που δίνουν οι ταξικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη, τη μαζική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ προετοιμάζουν Εργατικά Κέντρα, Σωματεία και φορείς σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία.

Στο πλαίσιο αυτό, το Εργατικό Κέντρο Νάουσας (ΕΚΝ) και ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καλούν εργάτες και αγρότες σε μαζική συμμετοχή και ανακοινώνουν αναχώρηση λεωφορείων στις 3.30 μ.μ. του Σαββάτου από το Εργατικό Κέντρο.

Η Γραμματεία Δράμας του ΠΑΜΕ οργανώνει αναχώρηση με λεωφορεία, στις 3 μ.μ., πίσω από τον Αγιο Νικόλαο.

Αντίστοιχα, το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας οργανώνει μεταφορά για το συλλαλητήριο με αναχώρηση λεωφορείων στις 3 μ.μ. από το δημαρχείο Πτολεμαΐδας και στις 3.30 μ.μ. από το δημαρχείο Κοζάνης.

Ο Σύλλογος Αγροτών Κτηνοτρόφων Κατερίνης «Η Δήμητρα» ανακοινώνει αναχώρηση από την πλατεία Ελευθερίας στις 3.45 μ.μ.

Τέλος και από τον Εβρο θα αναχωρήσουν λεωφορεία για τη μεταφορά των διαδηλωτών. Στις 11 π.μ., από την πλατεία Ορεστιάδας και στις 12.30 μ., από το δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Στη Θεσσαλία

Οργανωμένη μετακίνηση με λεωφορεία ετοιμάζουν επίσης οι ταξικές συνδικαλιστικές οργανώσεις, Αγροτικοί Σύλλογοι και άλλοι φορείς από τη Θεσσαλία.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το συλλαλητήριο και για την αγωνιστική συνέχεια, χτες δόθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου στη Λάρισα από το Εργατικό Κέντρο, την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και την Ενωση Γυναικών.

Συνέντευξη Τύπου - κάλεσμα προς τους αγρότες για το συλλαλητήριο και την ανάγκη κοινής δράσης με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα παραχώρησε και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ). Παράλληλα, υπογραμμίστηκε ότι ο αγώνας των αγροτών απέναντι στην αντιλαϊκή επίθεση θα συνεχιστεί και με άλλες πρωτοβουλίες, ενώ δεν πρόκειται να τους πτοήσουν τα «αγροτοδικεία», ένα εκ των οποίων είναι προγραμματισμένο ήδη για τις 25 Σεπτέμβρη στη Λάρισα και αφορά και δύο μέλη της ΕΟΑΣΚ.

Για το αυριανό συλλαλητήριο προγραμματίζεται οργανωμένη μετακίνηση με λεωφορεία από:

  • Καρδίτσα, 2 μ.μ. από την πέτρινη τράπεζα.
  • Τρίκαλα, 1.30 μ.μ. από την πλ. Εθνικής Αντίστασης (από την οδό Β. Τσιτσάνη).
  • Λάρισα, 2.30 μ.μ., από την οδό Τάκη Τσιόγκα (Καλλιθέα)
  • Βόλος, 1.30 μ.μ. από το δημαρχείο Βόλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ