Τρίτη 8 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΜΠΕΟ GO HOME
«Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»

Σχόλιο του ΠΑΜΕ για τη στήριξη της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ στην κυβερνητική καταστολή

Στήριξη στην κυβέρνηση για τα κατασταλτικά μέτρα που πήρε σε βάρος της αντιιμπεριαλιστικής διαδήλωσης έσπευσε να παράσχει η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, με το στέλεχός της Ν. Κιουτσούκη να κάνει λόγο για «βίαιο χτύπημα σε βάρος αστυνομικού».

Σε σχόλιό του το ΠΑΜΕ, το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφία της «προεκλογικής» επίσκεψης του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου στη ΓΣΕΕ, αναφέρει:

«Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ πήρε άμεσα θέση πλάι στην κυβέρνηση και την κρατική καταστολή, γεγονός που δεν προξενεί καμία έκπληξη. Η αρθρογραφία τους άλλωστε των τελευταίων ημερών, που εστιάζει στο ΠΑΜΕ, προσομοιάζει το περιεχόμενο της κεντρικής υπερασπιστικής γραμμής της Χρυσής Αυγής.

Οι απόντες και οι υπονομευτές των εργατικών αγώνων, οι άνθρωποι της νοθείας, των μπράβων και των ποινικών πήραν τη θέση που τους αρμόζει. Γι' αυτό και η παρακάτω ανάρτηση (σ.σ. του Ν. Κιουτσούκη) δεν χρειάζεται παραπέρα ανάλυση.

Η λαϊκή ρήση "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι" είναι σοφή!».

  • Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής κατήγγειλε με ανακοίνωσή του τη χαφιέδικη στοχοποίηση του διαδηλωτή από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ