Παρασκευή 1 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 3 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., οι ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού Αττικής του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Μαρία - Ελενα» (Αγ. Παρασκευής 40, Ανάκασα - Αγ. Ανάργυροι), με θέμα: «H καπιταλιστική ανάπτυξη σημαίνει κέρδη για τους λίγους, εκμετάλλευση και υποβάθμιση της ζωής του λαού της Δυτικής Αθήνας. H πρόταση του ΚΚΕ για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών». Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σήμερα Παρασκευή:

Στις 11 π.μ., κλιμάκιο της ΤΕ Τρικάλων, με επικεφαλής τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων και Καλαμπάκας.

Στις 5 μ.μ., ο Γιώργος Παπαχρήστος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ε-ΝΕΤ.

Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Βότση - Φοίνικα του ΚΚΕ πραγματοποιεί σύσκεψη με θέμα «Οι μύθοι περί ανάπτυξης για όλους» στο «καφέ Στράτος» με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Στις 7.30 μ.μ. στο παλιό Δημαρχείο Βασιλικών η ΚΟΒ Θέρμης πραγματοποιεί σύσκεψη με το ίδιο θέμα, με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο, στην Αραχάβη Κέρκυρας, στις 7 μ.μ., στο παλιό Δημοτικό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Εξόρυξη υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή της Κέρκυρας. Τεράστια κέρδη για τους ενεργειακούς ομίλους - Ενεργειακή φτώχεια για το λαό, κίνδυνοι για το περιβάλλον και την Υγεία». Θα μιλήσει ο Γιάννης Μπορμπότης, Γραμματέας της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 3/11:

-- Στις 11 π.μ., στο πάρκο Κρήτης (Μηνά Πατρικίου) οι ΚΟΒ Ντεπώ και Ανάληψης Θεσσαλονίκης οργανώνουν ανοιχτή σύσκεψη με θέμα «Το συγκοινωνιακό πρόβλημα της πόλης (ΜΕΤΡΟ - ΟΑΣΘ) και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11 π.μ., στο πρώην δημαρχείο Πεύκων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ «Θεσσαλονίκη, Μήτρα ταξικής πάλης», με ομιλήτρια την Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., σε εκδήλωση με θέμα «Ο μύθος της ανάπτυξης για όλους. Υπάρχει διέξοδος για το λαό», στο Πνευματικό Κέντρο Κουφαλίων Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 4 Νοέμβρη:

-- Η ΚΟ Αμαλιάδας καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην κοινότητα Χορτιάτη, η ΚΟΒ Χορτιάτη πραγματοποιεί σύσκεψη με θέμα «Οι μύθοι περί ανάπτυξης για όλους», με ομιλητή τον Λεωνίδα Στολτίδη, βουλευτή του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ