Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ες αύριον τα σπουδαία... .

Επιτέλους δράση για το πρωτάθλημα Α1 ανδρών, αφού μετά από τη 15ήμερη διακοπή, λόγω της Εθνικής ομάδας, σήμερα ξαναρχίζουν οι αγώνες με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής. Το ενδιαφέρον όμως μεταφέρεται για αύριο όπου θα διεξαχθούν τα δυο πιο σπουδαία παιχνίδια του διημέρου. Στο ΟΑΚΑ έχουμε το ντέρμπι των «Δικεφάλων» όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ και στο Περιστέρι η τοπική ομάδα τον Παναθηναϊκό.

Με στόχο την 9η νίκη η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ (18.00 "ΝΟΒΑ") με τον Ντράγκαν Σάκοτα να βρίσκεται στην αναζήτηση λύσεων αφού η διακοπή μάλλον κακό έκανε στην Ενωση παρά καλό. Αιτία τα προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών όπως ο Κακιούζης, ο Ταπούτος, ο Χατζής και ο Παντελιάδης. Μάλιστα οι δυο πρώτοι έχουν τεθεί οριστικά εκτός μάχης, ενώ οι δυο άλλοι θα είναι στη δωδεκάδα, αλλά η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη. Ευτυχώς για τον Σάκοτα χθες προπονήθηκαν κανονικά οι Ντικούδης - Μπετς. Στην αντίπερα όχθη το ντεμπούτου του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του ΠΑΟΚ ελπίζουν όλοι στην ομάδα να στεφθεί με μια σημαντική επιτυχία. Ο Ελληνας τεχνικός αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι επισήμανε ότι αυτή που έχει το άγχος είναι η ΑΕΚ, ενώ δεν έδειξε να πείθεται για τους... τραυματισμούς που έχει η Ενωση.

Στο Περιστέρι (20.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε φαίνεται να παίρνει πολύ στα σοβαρά την άσχημη πορεία που έχει φέτος η ομάδα των δυτικών προαστίων. Ετσι συνέστησε μεγάλη προσοχή στους παίκτες του, αφού το Περιστέρι παραμένει ισχυρή ομάδα στην έδρα του και τα πλάνα του προσανατολίζονται στο σταμάτημα του Βόιτσεκ.

Το σημερινό πρόγραμμα: Ηράκλειο - Ιωνικός (Λίντο 19.30), Δάφνη - Ηρακλής (Δάφνη, 17.00 - ΝΟΒΑ), Ολυμπιακός - ΚΑΔΟ (Γλυφάδα 17.00), Αρης - Νήαρ Ηστ (18.00), Πανιώνιος - Μαρούσι ( Ν. Σμύρνη, 20.00 - ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ