Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Γνώριμα... μονοπάτια

Μια από τα ίδια στον ΠΑΟΚ. Τα οικονομικά προβλήματα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Μπατατούδη, δημιουργούν, όπως και πέρσι, αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας. Η μόνη και δοκιμασμένη λοιπόν (έστω και πρόσκαιρη) λύση, για τον επιχειρηματία, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο είναι η πώληση ενός βασικού ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου», όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Ετσι, η πρόταση της Αϊντχόβεν για τον Παντελή Καφφέ, βρίσκει μάλλον πρόσφορο έδαφος, καθώς η τιμή είναι αρκετά υψηλή, ενώ παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος, περιμένει ένα σεβαστό ποσό και από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Παρά τα προβλήματα, πάντως, οι «ασπρόμαυροι» δε σταματούν (τουλάχιστον θεωρητικά) να προσθέτουν ονόματα στη μεταγραφική λίστα. Εκτός του Γιώργου Κούτση, που αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Ομάρ Τετράτζε, πληροφορίες κάνουν λόγο και για έναν ακόμα Κύπριο, τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, του ΑΠΟΕΛ, που ίσως να εισχωρήσει στην... αποικία του «Δικεφάλου».

  • Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 96 ετών, ο Νίκος Ζουμπουλίδης που ήταν ο μόνος επιζών από τους ιδρυτές του «Δικεφάλου». Η κηδεία του θα γίνει τις επόμενες μέρες στην Κωνσταντινούπολη, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει από το συγγενικό του περιβάλλον.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ