Πέμπτη 21 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Διακινείται το Λεύκωμα με πρωτότυπα ντοκουμέντα

Την Κυριακή 15 Δεκέμβρη η παρουσίασή του με μεγάλο αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι

Από τη διακίνηση του Λευκώματος στη χτεσινή εκδήλωση
Από τη διακίνηση του Λευκώματος στη χτεσινή εκδήλωση
Ηδη διακινείται το Λεύκωμα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ με τίτλο: «1944. Η Απελευθέρωση της Αθήνας και η ταξική σύγκρουση του Δεκέμβρη. Ντοκουμέντα και διδάγματα».

Είναι μια έκδοση τιμής και μνήμης στους αγωνιστές του ΚΚΕ και του λαού μας, αλλά και εξαγωγής διδαγμάτων. Ενα Λεύκωμα, προϊόν πολύμηνης, συλλογικής και πολυεπίπεδης προσπάθειας μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καθώς και φίλων του Κόμματος.

Για πρώτη φορά έρχονται στο φως ντοκουμέντα της περιόδου στην οποία αναφέρεται. Για την έκδοσή του καθοριστική ήταν η συμβολή του Τμήματος Ιστορίας και του Αρχείου του ΚΚΕ. Η έκδοση αυτή θα δώσει ώθηση στη μελέτη της Ιστορίας που συλλογικά έχει επεξεργαστεί το Κόμμα με τη νέα έκδοση του τετράτομου Δοκιμίου, που αφορά στην περίοδο 1918-1949.

Την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο γήπεδο Σπόρτιγκ (Ηλία Ζερβού 89, Αγιος Ελευθέριος) θα γίνει η εκδήλωση παρουσίασης του Λευκώματος, που θα ολοκληρωθεί με μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο αντάρτικο τραγούδι.

Συμμετέχουν: Ρίτα Αντωνοπούλου, Στάθης Δρογώσης, Κώστας Θωμαΐδης, Νατάσα Μουσάδη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Διονύσης Τσακνής, Μανώλης Φάμελλος.

Ενορχήστρωση: Θύμιος Παπαδόπουλος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ