Πέμπτη 28 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Καταγγέλλει τη στοχοποίηση συνδικαλιστή

Τη στοχοποίηση του αντιπροέδρου του από την εργοδοσία της εταιρείας «SIMOS FOOD GROUP AE» καταγγέλλει το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής, Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού.

Στον εργαζόμενο ανατέθηκε νέο δρομολόγιο, η εκτέλεση του οποίου προϋποθέτει την ύπαρξη βοηθού για εκφόρτωση παραγγελιών στα καταστήματα. Ομως, η εταιρεία αρνείται να παρέχει βοηθό, δεν δίνει στον εργαζόμενο εργασία, ενώ φτάνει στο σημείο να μην του επιτρέπει να βρίσκεται σε στεγασμένους χώρους και τον αναγκάζει να παραμένει στο ΙΧ αυτοκίνητό του έως τη λήξη του ωραρίου του.

Καταγγέλλοντας στους εργαζόμενους τις παραπάνω μεθοδεύσεις, το Σωματείο έκανε χτες εξόρμηση στο χώρο δουλειάς.

«Και αυτή η επιχείρηση χτυπάει πρώτα τους πρωτοπόρους εργαζόμενους για να επιβάλει "σιγή νεκροταφείου" στο χώρο δουλειάς, ώστε να συνεχίσουν όλοι οι οδηγοί να εργάζονται όπως και όσο θέλει κάθε φορά ο εργοδότης, εκτελώντας παράλληλα με την οδήγηση και χρέη φορτοεκφορτωτή σε υπέρβαρα αυτοκίνητα», σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του. Καλεί τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν Συλλογική Σύμβαση, μέτρα που θα προστατεύουν την υγεία και ασφάλειά τους, ανθρώπινα ωράρια και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ