Παρασκευή 29 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συσκέψεις Αγροτικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών
  • ΛΑΡΙΣΑ: Υλοποιώντας τις αποφάσεις που πάρθηκαν ομόφωνα στην πανθεσσαλική σύσκεψη στον Παλαμά, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, οι Αγροτικοί Σύλλογοι και οι Επιτροπές Αγώνα καλούν τους αγρότες να συμμετάσχουν στις συσκέψεις που πραγματοποιούνται το επόμενο διάστημα, για να οργανώσουν τα μπλόκα στον Ε65 και κατά τόπους αλλού στη Θεσσαλία από την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη. Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στις 6.30 μ.μ., στον Πλατύκαμπο, στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού.
  • ΕΒΡΟΣ: Σύσκεψη αγροτών στην Ορεστιάδα διοργανώνει τη Δευτέρα 2 Δεκέμβρη η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Εβρου «Η Ενότητα», στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
  • ΒΟΙΩΤΙΑ: Ανοιχτή σύσκεψη στο δημαρχείο Χαιρώνειας διοργανώνει η Ομάδα Πρωτοβουλίας Αγροτών Λιβαδειάς, την Τρίτη 3 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ. Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Μπροστά στη σύσκεψη, η Ομάδα Πρωτοβουλίας πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες περιοδείες στα χωριά Χαιρώνεια, Ρωμαίικο, Παρόριο, Δαύλεια και θα συνεχίσει σε Αγιο Γεώργιο, Ορχομενό, Αγ. Σπυρίδωνα και Αγ. Ανδρέα.
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας καλεί σε σύσκεψη την Κυριακή 8 Δεκέμβρη στις 10.30 μ.μ., στην καφετέρια Αγραφιώτη στην Κυψέλη.
  • ΗΜΑΘΙΑ: Σε αρχαιρεσίες προχωρά ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», από 1 έως 8 Δεκέμβρη. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα στηθούν κάλπες με το εξής πρόγραμμα: Κυριακή 1/12 (3 μ.μ. - 6 μ.μ.) στα γραφεία του συλλόγου στο ΚΑΠΗ Νάουσας. Δευτέρα 2/12 (3 μ.μ. - 4.30 μ.μ.) στην Κοινότητα στο Στενήμαχο και (5 μ.μ. - 6.30 μ.μ.) στο ΚΑΠΗ στα Μονόσπιτα. Τρίτη 3/12 (3 μ.μ. - 6 μ.μ.) στην Κοινότητα στο Αγγελοχώρι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ