Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 1 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ανοιχτή σύσκεψη στις 8 Δεκέμβρη

Κάλεσμα από το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας

Ανοιχτή σύσκεψη οργανώνει την Κυριακή 8 Δεκέμβρη, στις 10.30 π.μ., στον κινηματογράφο «Ιλιον» του οικισμού ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας. Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, σε σωματεία, συλλόγους, επιστημονικούς φορείς, κοινότητες, δήμους, Περιφέρειες, κατοίκους, σχολεία, πανεπιστήμια.

Το Συνδικάτο σημειώνει πως στόχος της σύσκεψης είναι η οργάνωση του αγώνα για: Τη λήψη ουσιαστικών μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων. Να διασφαλιστεί το δικαίωμα των εργαζομένων στην εργασία. Να χρηματοδοτηθεί η ΛΑΡΚΟ από το κράτος, για να εκσυγχρονιστεί. Να προσφέρει έτσι νέες θέσεις εργασίας, χωρίς σκλαβοπάζαρο, με μόνιμη και σταθερή δουλειά και Συλλογικές Συμβάσεις, κατοχυρώνοντας τον ορυκτό πλούτο και την αξιοποίησή του, με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού.

Ηδη έχουν δηλώσει συμμετοχή: Τα Εργατικά Κέντρα Λαμίας και Λιβαδειάς, τα Συνδικάτα Μετάλλου Εύβοιας, Μαγνησίας, Αττικής και Βοιωτίας, τα Σωματεία Τροφίμων και Ποτών Φθιώτιδας και Εύβοιας, τα Σωματεία Οικοδόμων Λαμίας και Καμένων Βούρλων, τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων Φθιώτιδας και Αμφισσας. Επίσης τα Σωματεία Τύπου και Χάρτου Φθιώτιδας, ΠΑΚΟ, ΔΕΥΑΛ, Χημικής Βιομηχανίας Βοιωτίας, Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Ζούρας», το Σωματείο Μουσικών Φθιώτιδας. Τα Σωματεία Συνταξιούχων Μαρτίνου και Λάρυμνας. Οι Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ Λοκρίδας και Λαμίας. Ακόμα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι δήμοι Λοκρών και Ψαχνών, το τοπικό Συμβούλιο Αταλάντης και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αταλάντης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ