Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Το Σάββατο 7 Δεκέμβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση παρουσίασης του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ (1918 - 1949), στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως, Λ. Καβάλας). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

-- Επίσης στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Μίκρας Κ. Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα», στο δημαρχείο Τριλόφου. Θα μιλήσουν ο Βασίλης Μπαλτίκας, πολιτικός μηχανικός και μέλος της Ομάδας Οικονομίας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Φάνης Καρκατζούνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κ. Μακεδονίας και δημοτικός σύμβουλος Θέρμης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 8 Δεκέμβρη:

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Περιστερίου Αττικής καλούν σε εκδήλωση παρουσίασης του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ (1918 - 1949), στο Θέατρο «Πολιτών» (Τεγέας και Μονής Δαμάστας). Την παρουσίαση θα κάνει ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Επίσης στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Ιλίου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ (1918 - 1949), στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου «Μελίνα Μερκούρη» (Αγίου Φανουρίου 99). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

Την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ρεύμα φθηνό για το λαό. Οι εξελίξεις στην Ενέργεια και οι θέσεις του ΚΚΕ», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα. Θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ