Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019
Κλιμακώνεται η προσπάθεια για την υπερκάλυψη των πλάνων

Τομεακές Οργανώσεις ήδη καλύπτουν τους στόχους τους ενώ εντείνεται η άμιλλα

Κατά 59,87% καλύπτεται το πανελλαδικό πλάνο για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη.

Ταυτόχρονα, ήδη καταγράφονται οι πρώτες Τομεακές Οργανώσεις που υπερκάλυψαν τους στόχους τους κι εκείνες που είναι σε τροχιά υπερκάλυψης όπως φαίνεται στον σχετικό πίνακα. Πιο συγκεκριμένα, οι ΤΟ που έχουν υπερκαλύψει είναι οι: Δράμας με 141,85%, Ν. Δωδεκανήσου με 102,72% και η Ν. Κυκλάδων με 101,3%.

Στο μεταξύ, φουντώνει και η άμιλλα ανάμεσα στις Οργανώσεις του Κόμματος, που βάζουν τα δυνατά τους για να πιάσουν τις καλύτερες δυνατές «θέσεις»: Η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας με 65,43% εξακολουθεί να προηγείται της ΚΟ Θεσσαλίας, που έφτασε στο 60,67%, με τους Θεσσαλούς όμως να έχουν ως δυνατό χαρτί την ΤΟ Λάρισας, που προηγείται με 71,29% στην άμιλλά της με την ΤΟ Αχαΐας, η οποία είναι στο 59,88%. Η ΚΟ Αττικής με 60,65% αύξησε τη διαφορά στην άμιλλα που έχει με την ΚΟ Κ. Μακεδονίας, η οποία παρέμεινε στη 10η θέση με 53,36%. Οσο για την ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, που έχει φτάσει στο 53,39%, φαίνεται ότι πρέπει να επιταχύνει για να ανταποκριθεί στην άμιλλα με την ΚΟ Αιγαίου, η οποία έφτασε στο 73,97%, πλησιάζοντας την υπερκάλυψη!

Νέα άμιλλα είναι αυτή της ΚΟ Κρήτης, η οποία καλεί την ΚΟ Πελοποννήσου και αν ανταποκριθεί θα είναι ένα ακόμα ...δυνατό ζευγάρι, αφού οι Πελοποννήσιοι είναι στο 60,08% και οι Κρητικοί στο 57,90%. Ως τιμητικό βραβείο προτείνει τη φιλοξενία της πρώτης Οργάνωσης στην περιοχή της δεύτερης, δηλαδή στην ...Πελοπόννησο. Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΠ Κρήτης του Κόμματος καλεί τις Οργανώσεις του νησιού σε μαζικό πολιτικό άνοιγμα για τον τελικό οικονομικό στόχο, με πρωτοβουλία, εφευρετικότητα, αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα. Ως επιβράβευση για τις Τομεακές Οργανώσεις ανακοίνωσε ότι σε τιμητική εκδήλωση στο τέλος της Εξόρμησης, η πρώτη ΤΕ θα πάρει τη σημαία της ΕΠ Κρήτης του Κόμματος και τεχνικό εξοπλισμό, η πρώτη ΚΟΒ τιμητική πλακέτα και εκδρομή σε ιστορικό τόπο και ο πρώτος σύντροφος τους τέσσερις τόμους του Δοκιμίου Ιστορίας του Κόμματος και μια ετήσια συνδρομή στην ΚΟΜΕΠ.

Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης

Οι 20 πρώτες Τομεακές Οργανώσεις
Οι 20 πρώτες Τομεακές Οργανώσεις
Το Σάββατο 7 Δεκέμβρη:

-- H ΚΟΒ Καλαμπάκας καλεί σε συγκέντρωση - συνεστίαση, στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα «Δίας» (οδός Τρικάλων 150). Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., σε συνεστίαση της ΚΟΒ Σούρπης Μαγνησίας στο κέντρο «Κατσαμπέκη», ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Καβάλας καλεί σε συνεστίαση, στις 9 μ.μ. στη φοιτητική Λέσχη του ΤΕΙ Καβάλας.

-- Η ΚΟΒ Ε΄ Διαμερίσματος Πειραιά, καλεί σε λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ., στο Ε1 ΚΑΠΗ Πειραιά (Καλλέργη 142).

-- Οι ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού Αττικής καλούν σε γλέντι, στις 8 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας (Πριάμου και Πρέσπας, Ιλιον).

-- Η ΚΟΒ Ασπροπύργου καλεί σε γλέντι, στις 20.30 στην ταβέρνα «Λιάμης» (πλησίον γηπέδου Ασπροπύργου).

Την Κυριακή 8 Δεκέμβρη:

-- Στις 12.30 μ.μ. στο κέντρο ΗΔΙΣΤΟΝ της Νίκαιας Λάρισας, θα μιλήσει σε συνεστίαση της ΚΟΒ Νίκαιας του ΚΚΕ, ο Τάσος Τσιαπλές.

-- Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής διοργανώνει λαϊκό γλέντι στη 1 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος).

-- Η ΤΟ Χρηματοπιστωτικού Αττικής καλεί στις 12.30 μ.μ. σε λαϊκό γλέντι στην «Κοκκινιώτισσα» (7ης Μάρτη 103, Νίκαια).

-- Οι ΚΟ Ν. Σμύρνης προβάλλουν το Ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100χρονα του Κόμματος «Ο δρόμος μας», στις 11 π.μ. στον κινηματογράφο «ΣΠΟΡΤΙΓΚ» (Κ. Παλαιολόγου 18 Ν. Σμύρνη).

-- Οι ΚΟΒ Νίκαιας- Ρέντη καλούν σε λαϊκό γλέντι στη 1.30 μ.μ., στον πολιτιστικό χώρο «ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ» (Θηβών 243, Νίκαια).

-- Η ΚΟΒ Δραπετσώνας καλεί στη 1 μ.μ., σε λαϊκό γλέντι στο 1ο ΚΑΠΗ (Πόντου 60).

-- Οι ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος και Γ΄- Δ΄ Διαμερίσματος Πειραιά καλούν σε λαϊκό γλέντι, στη 1.30 μ.μ., στην αίθουσα του πρώην «Κρεμλίνου» (Καραΐσκου 117 - Πειραιάς).

-- Η ΚΟΒ ΕΒΕ Πειραιά καλεί σε γλέντι, στη 1 μ.μ. στο μεζεδοπωλείο «Το Αντάμωμα» (Ελ. Βενιζέλου 1 και Π. Ράλλη, Νίκαια).

-- Οι ΚΟΒ του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης, στις 8.30 μ.μ., καλούν στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ερως» (Ανδ. Παπανδρέου 256, Μετέωρα Πολίχνης).

-- Η ΚΟ Σερβίων Κοζάνης πραγματοποιεί συνεστίαση στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ», στα Σέρβια.

-- Η ΤΕ Κιλκίς οργανώνει λαϊκό - ποντιακό γλέντι, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού Κορομηλιά.

-- Η ΚΟΒ Ωραιοκάστρου οργανώνει λαϊκό γλέντι στις 8 μ.μ., στο κέντρο δεξιώσεων «Bon Chateau».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ