Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Επικίνδυνες αποστολές

Επιστροφή στην ενεργό δράση της Ευρωλίγκα κάνουν σήμερα και οι άλλοι δύο εκπρόσωποί μας στη διοργάνωση, Παναθηναϊκός και Περιστέρι, έχοντας μάλιστα και ιδιαίτερα δύσκολες αποστολές. Οι πρωταθλητές δοκιμάζονται στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ (21.30), ενώ το Περιστέρι φιλοξενεί στην έδρα του την ισχυρή Ούλκερ (20.00).

Μετά την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ακολουθεί και η μπασκετική για τον Παναθηναϊκό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έρχεται σε κόντρα με την ομάδα που έζησε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του. Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στη Μαδρίτη έχοντας δυο βασικές απουσίες, αυτή του Ιμπραήμ Κουτλουάι, που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με ολιγοήμερη άδεια, και του Γιώργου Καλαϊτζή. «Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερη και προσφάτως ενισχύθηκε με τον Βέλγο πλέι-μέικερ Ζαν Μαρκ Ζομέν (31 χρ. - 1,85), που ξεκίνησε τη σεζόν στον Απόλλωνα Πάτρας. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό γιατί εάν τους επιτρέψουμε να τρέξουν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα», δήλωσε ο «Ζοτς», ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή αναμέτρηση καθοριστική για την ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου.

Τον έλεγχο του ρυθμού θεωρεί κλειδί για τη σημερινή αναμέτρηση με τους Τούρκους ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης. «Η αντίπαλός μας είναι μία ομάδα με μεγάλη ομοιογένεια καθώς βασικός της κορμός είναι επί 3 χρόνια οι ίδιοι, ενώ έχει καλή παράδοση απέναντι στις ελληνικές ομάδες. Σημείο-κλειδί για την έκβαση του αγώνα θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού, καθώς οι Τούρκοι παίζουν ανεξέλεγκτο μπάσκετ ("run-and-gun") με πολλά σουτ από την περιφέρεια», επισήμανε ο 37χρονος τεχνικός, που δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ