Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Οπου τολμούν οι «αετοί»

Η πιο... μεγάλη ώρα είναι στις 21.00 («ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤ 2») για τον ΠΑΟΚ, που σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει την Αϊντχόβεν στη ρεβάνς του 3-2 της Τούμπας. Ο «Δικέφαλος» θέλει όσο τίποτα άλλο την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, που πέρσι του την είχε στερήσει η ολλανδική ομάδα.

Χτες, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ξεκαθάρισε πως θα γίνουν αλλαγές στο σχήμα της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. «Θα γίνουν ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που είχαμε στον πρώτο αγώνα με την Αϊντχόβεν, αλλά και με την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα».

Σε ό,τι αφορά στις απουσίες που έχουν και οι δύο «μονομάχοι», ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε πως οι απουσίες δεν πρόκειται να μετρήσουν και για το λόγο αυτό δε θα ασχοληθεί με τους παίκτες που θα απουσιάσουν από τους γηπεδούχους. «Οι απουσίες των Ολλανδών δε μας αγγίζουν. Η Αϊντχόβεν έχει δύο ισάξιους παίκτες για κάθε θέση, κάτι που δυσκολεύει ιδιαίτερα την αποστολή του ΠΑΟΚ. Οταν έρθει η ώρα του παιχνιδιού, δε θα μετρήσουν οι απουσίες, γι' αυτό θα πρέπει να παίξουμε και να φτάσουμε στην πρόκριση...».

Στη διάθεσή του ο Μπάγεβιτς δεν έχει τους Μπορμπόκη και Εγκωμίτη, που έμειναν στη συμπρωτεύουσα, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιασεμάκη. Ετσι η πιθανή ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι «ασπρόμαυροι» είναι: Τοχούρογλου, Κατσιαμπής, Ουντέζε, Αμπονσά, Χασιώτης, Καραδήμος, Κωνσταντινίδης, Καφφές, Λουτσιάνο, Οκκάς και Σπάσιτς. Ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργιάδης, Γιασεμής, Ζαβαντίας, Κουλακιώτης, Νάστος, Πουρλιοτόπουλος, Φουτσίνι, Φρούσος, Χασιώτης. Από την άλλη, ο Ερικ Γκέρετς τόνισε πως δεν τον προβληματίζουν οι απουσίες των έξι παικτών του, καθώς, όπως τόνισε, «τα προβλήματα μπορούν να μας γεμίσουν με ακόμα περισσότερη δύναμη για να πετύχουμε το στόχο μας. Μπορούμε να είμαστε αυτοί, που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Το χρωστάμε και στον κόσμο μας, που θα δώσει το "παρών" στο γήπεδο». Απόντες λοιπόν από τη σημερινή «μάχη» είναι οι Κέζμαν, Ντε Γιόνκ, Οϊερ, Μπρούκινγκ, Μπουμά και ο Φόγκελ, ενώ κάτω από τα δοκάρια επανέρχεται ο Βαντερόις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ