Τετάρτη 15 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Υπερκαλύφθηκε το πανελλαδικό πλάνο και συνεχίζουμε!

Στο 109,1% φτάνει η υπερκάλυψη λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση της μεγάλης μάχης

Στο 109,1% φτάνει η υπερκάλυψη του πανελλαδικού πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, η οποία ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα 20 Γενάρη. Πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των ΚΟ έχουν ξεπεράσει τους στόχους τους, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος. Κι όσες Οργανώσεις ακόμα δεν έχουν πιάσει το πλάνο τους, είναι μια «ανάσα» από την υπερκάλυψη, δίνοντας τη μάχη με το κουπόνι άνθρωπο τον άνθρωπο μέχρι την τελευταία στιγμή.

Θυμίζουμε ότι η ΚΝΕ είχε πιάσει το πλάνο της από την περασμένη βδομάδα και τώρα βρίσκεται στο 115,46% της υπερκάλυψης.

Οι επόμενες μέρες είναι έτσι κι αλλιώς μέρες μεγάλου πολιτικού ανοίγματος των Οργανώσεων του Κόμματος, σε συνθήκες που οι πολιτικές εξελίξεις είναι πυκνές, με την κυβέρνηση να φέρνει προς ψήφιση τη Συμφωνία για τις αμερικανικές βάσεις, το νέο Ασφαλιστικό, τα μέτρα περιορισμού των διαδηλώσεων. Επομένως, η μάχη με το κουπόνι είναι ένα ακόμα σημαντικό όπλο για μέλη και φίλους του Κόμματος, για να φτάσουν πλατιά στα εργατικά - λαϊκά στρώματα. Να ανοίξουν τη συζήτηση για την ανάγκη οργάνωσης της αντεπίθεσης σε όλα τα μέτωπα, για την ανάγκη να ισχυροποιηθεί αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Τώρα κρίνεται μέρα τη μέρα η μάχη με το κουπόνι και για την άμιλλα ανάμεσα στις ΚΟ, που ολοκληρώνεται στον τερματισμό.

Μετά και το «κλείσιμο» της περασμένης Δευτέρας, με βάση το βαθμό υπερκάλυψης, στην πρώτη θέση παρέμεινε η ΚΟ Εξωτερικού, φτάνοντας στο 149,82% και στη δεύτερη θέση η ΚΟ Αιγαίου με 129,11%. Στην τρίτη θέση ξανά η ΚΟ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, με 125,88%, που αν και έχει υπερκαλύψει εδώ και αρκετές μέρες, έκανε το μεγαλύτερο «κλείσιμο» σε σχέση με τις υπόλοιπες ΚΟ (+13,32%). Στην 4η θέση βρίσκεται η ΚΟ Κρήτης με 120,01%, με την ΚΟ Πελοποννήσου με 112,64% να προσπαθεί να την προσεγγίσει. Η ΚΟ Θεσσαλίας, που είναι στο 111,63%, εξακολουθεί να προηγείται από την ΚΟ Δυτικής Ελλάδας, η οποία όμως δεν παραιτείται εύκολα, αφού έχει φτάσει στο 107,62%.


Ακολουθεί η ΚΟ Αττικής, που έπιασε το πλάνο της και φτάνει στο 106,09%, δείχνοντας τον ...δρόμο στην άμιλλά της με την ΚΟ Κ. Μακεδονίας, η οποία έμεινε στο 97,05%. Η ΚΟ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας επίσης υπερκάλυψε, φτάνοντας στο 101%, ενώ η ΚΟ Δυτ. Μακεδονίας είναι μια «ανάσα» πριν από την υπερκάλυψη, στο 96,87%. Τέλος, η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» έχει ήδη υπερκαλύψει φτάνοντας πια στο 124,5%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ