Τρίτη 21 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκτέλεση εν ψυχρώ σε ταβέρνα στη Βάρη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το μακελειό σε ταβέρνα στη λεωφ. Βάρης - Κορωπίου που έγινε το απόγευμα της Κυριακής. Τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στην ταβέρνα και κατευθύνθηκαν στο τραπέζι που βρίσκονταν ένας Σλοβένος και ένας Μαυροβούνιος με τις γυναίκες και τα παιδιά τους και έτρωγαν, συνολικά 7 άτομα.

Μπροστά στα παιδιά των θυμάτων και μπροστά στα μάτια αρκετών άλλων ανυποψίαστων πολιτών, οι τέσσερις εκτελεστές έβγαλαν όπλα και εκτέλεσαν πυροβολώντας στο κεφάλι τους δύο άνδρες ενώ τραυμάτισαν και τη γυναίκα ενός από τα θύματα, πυροβολώντας την στα πόδια.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο ανδρών και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη γυναίκα από το Μαυροβούνιο. Ο τρόπος με τον οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό παραπέμπει σε χτύπημα και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και αναφορές ΜΜΕ στη Σερβία, η διπλή δολοφονία πιθανόν σχετίζεται με διαμάχη συμμοριών που αφορά και τη διακίνηση ναρκωτικών, στο πλαίσιο της οποίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχαν σκοτωθεί περίπου 30 άτομα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ